Sztem bármilyen is lesz, biztos vagyok benne találsz olyan dolgot ami nem tetszik majd és fel tudod hozni negatívumnak. :)
Amit a BF-ben csináltak az nem lehetetlen! Ki tudsz ugrani egy repülőből, RPG-vel le tudod lőni a másikat és utána vissza tudsz ülni a repülőbe. Ezt meg tudod csinálni a valóságban is, csak olyan kicsi a valószínűsége, hogy valószínűleg 1000000 élet is kevés lenne rá. Arma-ban is megtudod csinálni, csak lehet hogy ott mondjuk 10000x kéne megpróbálni. BF-ben meg lehet 100x, nemtudom.
Összetörik az, fel is robban és el is szakad a kötél! Meddig vontattad, hogy neked ezek nem jöttek elő? Az hogy lehet ülni a quadon vagy nem szállítás közben, engem egyáltalán nem zavar. Ha lefújna a szél a csónakról mielőtt ledobnak a vízbe attól nem volna jobb a játékéléményem. :)
Az viszont már annál inkább zavar, hogy nincs rendes torzítása a hangoknak és nem tudom belőni hang alapján milyen környezetből, messziről jön a hang. Szerencsére ezen már dolgoznak.
Fáradsághoz is kaptunk Bootcamp-et, ehhez is kapunk sztem valami egyszerűt amin bemutatják a technológiát.