Egyrészről igen ezt már régen meg kellett volna lépniük, hogy egy egy DLC-ben csak egyvalamire koncentrálnak ,de arra nagyon.
Mert ahogy irtam , a táj és a mérete m ár igy is untig elég,de az interaktiv tárgyak nagyon hiányoznak.
Gondolok itt arra kapcsolodva a fegyverek különböző sebzésére, hogy nincs egyetlen egy tárgy az egész játékban amit akát a Hiuz 50es kalibere odébblökne vagy szétvinne.
LEhet hogy több HP-t levesz egy kocsi életéből mint egy 5.56-os,de azt én hol látom?
Ezek a grafikai visszajelzések hiányoznak nekem, hogy ha egy faviskóba beleeresztek egy tárat akkor repkedjen a forgács és essen darabokra , ugyan igy a kisebb tárgyak viselkedjenek a fizikának megfelelően , A lámpákat ki lehessen löni ha lopakodni akarok stb..
Hanghatással egyetemben. Még én nem hallottam akár üvegcsörömpölést sem a játékban ,nemhogy különbözö hangokat ha különböző tárgyakat lövök.
Az meg megint hülye megoldás lenne, hogy nem vehetném fel azt a fegyvert ami a DLC-ben benne van ,de nálam nem.Az életben mi akadályozna meg , hogy egy AK helyett egy M16-ost felvegyek semmi.Vagy akár egy mesterlövész fegyvert , lehet, hogy nem lövök el vele 1,5km-re pontosan ,de közelebre ugyan ugy tudok löni mint bármi mással.