Egyébként a dev verziót ha bekapcsolod akkor vissza tudsz váltani normál verzióra? vagy nem zavar be ha olyanokkal is játszanál akinek a normál verziós megy?
Elkezdtem játszani az első kampányt és nagyon lehangoló. A triggerek mérete amire az akciók müködnek sztem nem megfelelőek. Az első küldetésnél ha egy kicsit is tovább mész a megadott ponton már failed a missio a későbbiekben meg mikor a gyülekező ponthoz kell érni 60m re voltam a kijelölt helytől és benyögi hogy nem tudnak megvárni és menjek a köv pontra. Most 60m még sérülten is nem távolság, hogy ne tudjanak bevárni vagy odaszolni nekik hogy várjanak, föleg ha még rádiom is van.
Ha mindenképp az a cél hogy ne érjem be öket akkor azt másmivel oldják meg akkor.
Az meg még mindig bosszantö, hogy egy 30cm es keritéslábat nem képes átlépni és meg kell kerülni miatta az egész épületet.
Az 1 óra játékidőből 3/4-ed óra a cél felé való sétálás.Természetesen az elején mentettem egyet igy mégegyszer már nem tudok, az erőben meg lelöttek, igy érthető hogy most nincs kedvem ujra végigsántitani a tájon.