• Hogthar
    Tesztelgettem arma 3 ban az ait és végül is megfogalmazódott bennem miért is csalódás egyenlőre az arma 3 számomra.

Többször találkoztam például olyan helyzettel, hogy elkezdtem lőni az ait miközben féloldalasan vagy háttal állt esetleg feküdt, reflexből rám fordult és azonnal megölt.

Ismeri mindenki a hitbox rendszert 2 fejlövés vagy 3-4 kell testre, ráadásul a fegyver visszarúgását is megnövelték annyira, hogy 300 métertől ne tudj egymás után leadni 2 pontos lövést, oké hogy belemennek részletesebben a páncél védelembe, de első sorban az ai viselkedésén kellett volna változtatni mert, 300 méterről sorozatból lead 2 fejest szerint nem oké, hozzáteszem én örülök ha álló katonának leadok 2 pontos lövést egymás után fejre, úgy, hogy már van jó 7 éves tapasztalatom arma játékok terén.

Arma 2 ben is szívás volt az ai reakciója egykét helyzetben, de ott ha kijátszottad letudtad lőni 1 lövésből, itt viszont még erre is rátettek egy lapáttal, így azt kell mondjam ai ellen jelenleg játszhatatlan, nincsenek élvezetes harcok.

sajnálom mert én személy szerint a 2 részét nagyon szerettem és hittem benne hogy rosszabb már nem lehet, tévedtem és remélem egyszer észhez térnek a bis srácok, rájönnek hogy mit érdemes fejleszteni, vagy ha valamit fejlesztenek ahhoz milyen részletekre is ki kell térni ahhoz hogy játszható legyen.