• Musicking
    Egyedül a GOG kiadás tartalmazza a magyar nyelvet (ARMA 2 Combined Operations címmel fut). Ennek is a csak a sima Arma 2 része tartalmaz magyar feliratot.
    De hiába vettem meg az akciós GOG pack-ot alapból nem lehetett magyar nyelvra állítani a legális cd-kulccsal. Azt nem tudom hogy ez kinek köszönhető a lengyel webáruháznak vagy a Bohemia fejlesztőinek.
    Így tehát ki kellett cserélni az legális cd-kulcsomat egy generált magyar verzióhoz is jó kamu cd-kulcsra hogy válaszható legyen a magyar felirat is, persze ilyenkor a multiplayer opció ugrott. (ennek menetét nem részletezem mert egyeseknek warezolásnak tűnhet, pedig nem az csak a megvásárolt termékemet akartam teljesebbé tenni)
    A mostani akcióban beszerváltam a Steam-est is (a GOG-ot majd odaadom valamelyik rokonnak) de a steam esetén nem próbáltam ezt a trükköt, bár ott lehet indításnál is elhasalna a program.
    Külön magyar nyelvi fájlokról nem tudok, volt anno egy félbemaradt magyarítási projekt annál voltak plusz fájlok, de azt betöltésnél mod-ként húzta be a program.