• repvez
    Mindenképp érdekelne a dolog,ennyire nem látok bele a lelkivilágába.
    Azt tudtam, hogy beépitette a FT kompatibilitást is és hogy ki lehet választani,melyik játék melyik verziót használja.A görbéket nem nagyon tudtam eddig pontosan belöni ,mert középállásban mindig zizegett az érzékelés és néha el is dobta a rögzitést.
    Mondjuk annak lehet az is köze volt, hogy jelenleg csak egy VX800as webkamerám van és nem találtam még meg a megfelelő beállitást, hogy stabil 30fps-t kicsikarjak belőle.De tervezek beszerezni egy PS3eye kamerát az elvileg simán megy 125fpsel .
    Érdekelne a te megoldásod is és ezt a 2 progi fut szimultán dolgot sem ismertem eddig. ennek a modját is leirhatnád.
    Illetve ez a giroszkópos dolgot is régen olvastam, hogy egy 100ft-os nagyságu chip adatait kell összekapcsolni vele.És nem is volt drága csak mivel sem a programozáshoz sem az elektronikához nem értek igy nem tudtam volna mit kezdeni vele.Ahhoz még talán a kamera sem kéne ?
    DE ha stabil és pontos 6dof-os rendszerre meg lehet épitenni mindenképp érdekelne a repülősimulátorhoz mindenképp hasznos.