• [NST]Cifu
    Egy kis tapasztalatgyüjtés után:

2. Single küldi: feladat egy város kitakarítás 4 SF katonával. A város kihalt, mindössze ellenséges katonák és két UAZ és néhány üres civil autó van benne (a járművek lockolva vannak, nem lehet beleszálni még akkor sem, ha az ellenség fél perce furikázott vele), az AI itt nem nyűgözött le, kissé félszegen, késlekedve reagálnak a történtekre az ellenséges katonák, igaz láttam egy szimpatikus esetett is: az egyik járőrpárost első tagját fejbelőttem, a társa hátrafordult egy pillanatra, majd inaszakadtábból továbbrohant előre be a házak közé. Sajnos a küldetési cél problémák maradtak. Két ellenséges katona egy udvarba húzódott be, társaim pedig a waypoint környékén begubóztak, nekem kellett megkeresnem őket egyedül (és mivel nem én voltak a szakaszparancsnok, ezért utasítani sem tudtam őket). Végül ki a városból, és egy Blackhawk száll le értünk.

Köv. single küldi: Annyit látok, hogy egy útzár van támadás alatt. Akármit csinálok, élettartamom legfeljebb másodpercekben mérhető, hacsak nem vágom hasra magam valamelyik épület mögött. Sajnos nem értem a küldetés feladatát a cseh nyelv miatt, ezért többszöri próbálkozásra fogom csak fel, hogy a teherautóval el kell rohanni egy 2km-re lévő bázishoz egy rajra való GI Joe-ért. Első két próbálkozásra nem érek időben vissza, és a százados visszavonulót rendel el. Harmadik próbálkozásra 120 méterre a céltól az ellenség szépen kilő a vezetőfülkéből...
    [/center]
    [center]