• Petko
    na én is megvettem az A3A-t és látom a fejlődést, de megint nem a (számomra) fontos dolgokat észlelem főként...
    - Nem igaz, hogy nem tudnak egy letámasztást belerakni, csak az ACE-sat kellene átvenni
    - A kocsiból továbbra se lehet kilátni, a 6dof (trackirrel vagy gombbal) elengedhetetlen lenne
    - Megint a hapsi beszorul a fedezéknek használt kövek tövébe, végül pedig a szép kis 9 új stance ellenére fogja magát és feláll önhatalmúlag nehogy túléljem

A többi dolognak viszont örülök, a hangok sokkal jobbak lettek, a mozgásdinamika sokkal jobban esik, az új map színtónusa (vagy engine filter) sokat segít az észlelésben, ez a stance dolog is jó irány de valahogy még nem az igazi. Inkább lenne egy gomb amit nyomva tartok és közbe ahogy az egeret mozgatom fel-le úgy folyamatosan begörnyed, illetve kiegyenesedik. Most gőzöm nincs hogy éppen milyen pózban vagyok.
    Azt meg továbbra is az én személyes véleményem, hogy jó-jó, de az alapkoncepción is változtatni kéne hogy a dolog előre lépjen, nem csak a meglevőt mindig finomítani. Továbbra is úgy tartom hogy ha harci szimulátort akarnak akkor ne az AI-ra meg singleplayerre építsenek, hanem MMO architektúra, és legyen olyan mint a Planetside de Arma motorral. Bár ez az imám szerintem sose talál meghallgatásra.