• repvez
    Nemm akartam fikázni ,mert tisztába vagyok hogy ez egy alfa verzió és azt tényleg nem vettem figyelembe, hogy milyen beállitáson lehet a játék.

Csak az a furcsa számomra, hogy a grafikai tuningot leszámitva még nem igazán vettem észre a phisix és ragdoll hatásokat még alfa stádiumba sem.
    Az én olvasatomban egy alfa stádium az ugy néz ki hogy nagyvonalakban benne van minden olyan opció ami a végleges fog tudni csak bugosan és sok rendszer összeomlással füszerezve.De mivel nem irták teljesen ujra a rendszert ezért a rendszer osszeomlástól most annyira nem kell tartani, de a phisix által minimálisan elvárható rombolásokat nem nagyon látom vagy a katonákkal történö interakciókat .
    Mert lehet hogy be lehet löni mostmár az üveget,de mondjuk egy mellette felrobbano gránát már nem biztos hogy ugyan ugy betörné vagy bármilyen kisebb tárgyat odébbdobna.
    A katonák animációja már nagyon tetszik , kivéve azt , hogy ragdoll ide vagy oda ugyan ugy hallnak mint A2ben és nem érdekli hogy 2 lövés érte a lábát áll tovább mig a hit értéke le nem nullázódik,semmi érzelmi reakció, hogy elesne jajgatna vagy csak elkapná a lábát ha találat éri ,de akár a társai sem reagálnak a lövésre vagy hogy a társon segitsenek maguktól fedezékbe vinni.

Tudom, hogy nem éppen jó példák itt a régebbi FPS-ek,de ott is jobban meg volt csinálva phisix és ragdol nélkül a találattól megsérült katona vagy éppen egy felrobbanó gránát hatása a környezetre.
    Egyenlöre mégcsak a feltöltött videokból tudok levonni következtetéseket, gy ha valaki meg tud cáfolni, nyugodtan megteheti elfogadom és én őrülnék legjobban ha nem lenne igazam a végére.