Az optimalizálás kezdésnek nem rossz. HT off mellett 50% körül tekeri a 4.8GHz-n ketyegő i7K-t, ami szép eredmény... offline gyönyörűen 100%-n kihajtja a HD7970-t, online viszont már nem... lehet, hogy ez a szerveroldali cpu gyengesége?
Gyári High beállításon nálam fix 60fps van ami kezdetnek elég meggyőző... Az előző rész grafikai anomáliái ugyanúgy megvannak, amit nem igazán értek! Élsimítás mellett árnyékban ugyanúgy fehér keretet rajzol a fegyver textúráira... :S Mondjuk egyébként is érdemes kikapcsolni, és helyette FXAA-t használni, mert az kevésbé erőforrás igényes, viszont az éleket egész szépen simítja...
A sziklák textúrái villognak, a fák borzalmasak... remélem ezeket javítják. A fényektől és a portól orgazmus közeli állapot kerített hatalmába... :D
Kikapcsoltam minden segítséget, és az AI-t legnehezebbre raktam... az erdőből még nem sikerült kiverekednem magam! :D Remélem ez azért van mert ilyen ügyes, és nem azért, mert csíterkedik... :D
Összességében egyelőre kellemes csalódás, bár picit úgy érzem, hogy öszvér megoldás... nem tudom milyen mélyen nyúltak bele az előzőhöz képest, de egyelőre szerintem nem eléggé. ( a hangokból is van bőven az előző részből )
Azért meg egyértelműen pofon jár nekik, hogy a legnehezebb beállításon alapból benne marad a célkereszt!!! Fúj!
Ja igen, a gyöngyszem... fekszem, távcső a kézben... a felállás menete a következő: Gomb megnyom -> távcső elrak -> fegyver kézbe -> feláll -> fegyver eltesz -> távcső kézbe! Pofon ezért is jár... :D