Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt megkaptam tegnap éjjel cuncimóki, ha nem emlékeznél... :$

Miért nem inkább egy nedves p...t? 😄

www.smart-bus.hu

A gondolat ereje.

Most pedig kérnék egy jeges kólát. mmmmmmmmmmmmmmmmmm

JimKirk
En kerek elnezest!<#beka3>
Nem lehet, hanem biztos! 😄 A lényeg, hogy most már normálisan fut...

www.smart-bus.hu

JimKirk
Lehet nincs osszefugges a ketto kozott, mert mar ket napja csodalatosan viszi a gep a jatekot, hip-hop megjavult magatol. Magam sem ertem!
Azért teszteld le... a placebo hatáson kívül kizártnak tartom, hogy ez bármit is ért...

www.smart-bus.hu

JimKirk
Koszi a segitseget, most sokkal jobb!😊 Maxon siman viszi!<#hawaii>
Elõször is a keresõbe írd be hogy msconfig maj ENTER

Nézd meg a "rendszerindítás" fül alatt a "speciális beállítások"-nál,hogy a processzorok számánál milyen szám van.Ha csak 1,márpedig gyanítom hogy az,akkor menj vissza az "általános" fülhöz és jelöld be a "szokásos rendszerindítás"-t.Nyomj "alkalmaz"-t és indítsd újra a gépet.
Windows felállása után ezeket újból vidd végig,csak a "processzorok számánál" jelöld be a négy magot,majd újraindítás.
Ha úgy sem megy,akkor a BIOS-ban állítsd be a magok számát.
Remélem segítettem.

Ka-50

JimKirk
Koszi az infot!😊
Igazából nehezen tudom megfogalmazni mi a bajom, egyrészt a mozgás (mármint az ember mozgása) néha bajos a szûk helyeken. Ez a fegyver le engedés néha jó lenne ha másért nem azért mert lehet csak én vagyok suta de nekem nem mindig jön át hogy hol férek el a fegyverrel és hol nem, aztán jön a meglepetés. A fegyver vállhoz szorítva szerintem némileg eltúlozva mozog (már ha nem araszol az ember).
A fegyver súlyához csak annyit hogy ez remek ha mondjuk M60 al vagy valami nehezebb cuccal futkorászik az ember viszont ha egy MP5-el akkor inkább idegesítõ szerintem

Bár ezeknek nagy részét már kikalapálták egyes modokkal.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

DancZer
A fórumból van egy régebbi mentés. Weboldalból meg készül az új.

Lenovo y510p

m1c1mack0
Oda minden fórum stb?

kifli
Oks, hogy kültéri meg minden, de be lehet menni az épületekbe. Csak nem érdemes sokszor, mert el van baszva...
[NST]Cifu
Akkor viszont ha itt él tovább az ArmA közösség, akkor a különálló ArmA III topicot zárom, ne legyen kavarodás... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DancZer
Most olvastam, hogy a low beállítás mit is jelent valójában. Pl árnyékot low ra rakod akkor a cpu számolja, viszont ha normal ra akkor a grafkártyát. Valamilyen szinten ez érvényes a többi beállításra is. Ezért van az, hogy high-on jobban megy mint low-on.

Lenovo y510p

Igen. Triggereket kell lerakni, amiben meg kell hívni az adott dolgot... hogy mégis kb hány csoportot generáljon, azoknak mennyi útvonalpontot adjon, aztán még vannak különféle cfg-k, amelyek bizonyos viselkedésformákat tartalmaznak, pl. hogy hány méteres körzetben lévõ épületeket ellenõrizzenek be, hányan menjenek be ellenõrzéskor stb stb. Elég sok lehetõség van benne, én csak véletlen irányú õrjáratozások és a harci viselkedésük miatt csináltam így a pályát.

Itt a BI fórum topikja.

DancZer
Jól hangzik, igényel valami + beállítást editorban?

Lenovo y510p

DancZer
Én kifejezetten szeretem, hogy nem egyszerre fordul, mert igy csak a kéz mozog, a test nem. Egyébként ezt lehet settingsben állítani, ha jól tudom. User interakció az ajtók esetén, meg a jármû beszállásnál is elég bosszantó. Sajna már így is sok gomb kell a játszáshoz, nemtudom hova lehetne bezsúfolni. Úgy tudom erre is akarnak majd valamit, mert fejlesztik az action menüt is.

Lenovo y510p

Tegnap Solt komával toltunk egy kétfõs coopot amiben DAC(Dynamic AI Creator) AI volt, hát baszki ilyesmit kéne alapból berakni. Volt egy 4-5 fõs õrjárat - távcsõvel figyeltük õket -, akiknél az utolsó tag idõnként hátranézett, ha lassítottak akkor le is maradt picit figyelni. Ha megálltak egy ponton akkor mindenki leguggolt, körkörös védelmet alakítottak ki. Egyik alkalommal a csapatvezetõ észrevett egy üresen álló géppuskát, és odaintett az egyik emberének, hogy vegye birtokába.

Harcban is nagyon kemények. Aki ilyen domis "leszedek 100at a makarovommal" pukkogtatáshoz szokott, annak igen hamar lehervadna a mosolya. 😄

mondjuk kezdhetnek ott hogy a fegyver sulyat ne ugy szimulaljak h kesobb mozdul mint ahogy az egeret mozgatom.. az ajtokat ne egerrel kelljen kinyitni... aztan normalis AI

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DancZer
Bár csak igazad lenne, de szerintem az Arma 3-nak nemnagyon lesz konkurenciája, ahogy az elõdöknek sem volt. Hasonlítsd össze egy A3 videót azzal amit kifli linkelt.

Lenovo y510p

Scottt
Ha nem szabják el szerintem elég nagy konkurencia lesz az Arma sorozatnak,nagyon várom.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az elsõ és másodlagos fegyver váltására van gyorsbillentyû, nem muszály action menü-t használni. Én mindíg ezt használtam.

DancZer
Szerinted mivel lehetne fokozni a CQB élményt? Szvsz ami a Ground Branch-ben van, hogy automatikusan leengedi a fegyvert ha az ajtó széléhez mész inkább zavaró mint hasznos. Viszont a gyors fegyverváltás a pisztoly-ra sok esetben jó volna armában. Úgy tudom valamit ilyen téren is újítanak, mert action menübõl kiválasztani a pisztolyt elég lassú és zavaró harc közben.

Lenovo y510p

Igazad van hogy nagy nyílt terek eseté hiánypótló az arma, viszont rohadt idegesítõ amikor mégis be kell menni egy faluba. Nem azt mondom hogy a fegyvernek ne legyen hossza mint egyes játékokban, viszont valami elõre lépésnek én is nagyon örülnék.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

DancZer
Arma egy kültéri harci szimulátor, nem véletlenül van akkor map. Arma3 ban már jobb lesz a több animáció miatt, de a fegyver attól még nem fogja leengedni magától. :-D

Lenovo y510p

DancZer
Megszûnt az arma2.hu, az arma.hu pedig szekig nevén van õ viszont elérhetetlen. Így jelenleg az arma3.hu az egyetlen aktív és elérhetõ domain. A fiúk gõzerõvel fejlesztik, mert az ftp elérést sem tudják a régihez. Szóval ez a nagy helyzet. :-)

Lenovo y510p

kifli
Talán, kapunk egy, a közelharcokra is kihegyezett szimulátort 😊

LINK

Ez szerintem jelenleg armának nagy hiányossága. Nagyon körülményes mozogni szük helyeken szerintem. Aminek nem is kellene annyira bonyolultnak lennie...
m1c1mack0
Done.

De mi történt a régivel????

DancZer
Mici ha olvasod cseréld le a banner linkjét az arma3.hu-ra.

Lenovo y510p

OFF:
A Ghost Recon 2-vel srácok játszik(játszott)még valaki esetleg?Mert ezt a modot nagyon elindítnám:Bravo25

Nagyon örülnék egy privátban elküldött tippnek mert nekem nem akar menni a genya😮(nem és nem és nem...A GRAW MOD laucher meg szar win7 alatt.

Köszi😮)
A www.arma2.hu domain megszûnt, jelenleg az oldal nem elérhetõ, de már dolgozunk rajta, hogy az oldal újra fusson.
JimKirk
Komolyan mondom nem ertem ezt a jatekot!😊 Ma reggel elinditom az Arma 2-t es siman viszi high/very high beallitasok mellett 30-60 fps-sel. A masodik kuldetest csinalom, most kezdodott meg az invazio.
denevérember
Tudsz még pár infot mondani a szeróról privátba? Engem érdekelne,és lehet még mások is jönnének! 😊

In space no one can hear you scream.

Akit érdekel a domi, , scoreboard szerinti player ranking , a mod mentesség, unlock-olható jármûvek és ingyenesség az nézzen fel ide: SiG CLAN Van alap,OA,és ACE szerverük is.
Bye:
Schwarz79
JimKirk
Megvan az OA is!

Probalkoztam en mar azokkal is.😊)

Most az itt leirtak szerint allitottam be a dolgogat, valamivel jobban megy.
OA nincs meg? Az sokkal jobban fut...

A másik, hogy a quality preferenc-nél válasz ki egy gyári sémát, és azzal próbálkozz. Kezd normal-l... ne állíts semmi, max a 3D resolution-t tedd a natív felbontásra.

Amikhez most hozzányúltál, az mind fps gyilkos. Textura detail, terrain detail, stb...

www.smart-bus.hu

JimKirk
win 7 64bit

Ha leveszem a postprocess effeketeket, akkor sikerul feltornaznom 24-26 fps-re, ott ahol eddig 19-20 volt.

Itt egy kep a beallitasaimrol:

Milyen oprendszer?

www.smart-bus.hu

JimKirk
Hat a single nem sokkal jobb, Pusta falucskaban 14-30 fps kozott mozog...normalon!<#shakehead>
m1c1mack0
Na kiderült az új domain "arma.hu", de nekem csak a fekete háttér jön be....

Hát van vele probléma, ez tény.

www.smart-bus.hu

JimKirk
Lehet igazad van, vacsi utan kiprobalom offline a jatekot. Amugy valoszinuleg a dayz moddal van a gond: "Yeah, in Dayz I have the same problem, but not as critical as you (20fps).Dayz is known for low fps. I read they will repair this problem."
Onlány a szervertõl is függ az fps... minél többen vagytok, annál jobban fogy. Gyanítom, hogy offline semmi gondod nem lenne.

www.smart-bus.hu

JimKirk
Az itt lathato videon egy Phenom X4 955 es egy GTX 570-nel gyonyoruen fut a jatek. Kb. nekem is igy kellene, szerintem! Mi lehet a gond?
JimKirk
1360x768-at tud max a monitorom. Ez igy siralmas!

Danczer-nek hasonlo konfiggal 40 fps-sel megy high beallitasok mellett, ezert nem ertem!
Gondolom Full HD... hááát, ez ilyen...

www.smart-bus.hu

JimKirk
Normal beallitasok mellett 20-30 fps-sel megy a jatek(DayZ), high-on 14-20.😞 A latotavolsag 3000 meter.

Win7 64bit, 2500k @4.6, GTX 570, 2x4g ddr3 RAM.
Lehet, nem tudom, mivel nem szándékozom bemenni. 😄