Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Most pedig kérnék egy jeges kólát. mmmmmmmmmmmmmmmmmm
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nézd meg a "rendszerindítás" fül alatt a "speciális beállítások"-nál,hogy a processzorok számánál milyen szám van.Ha csak 1,márpedig gyanítom hogy az,akkor menj vissza az "általános" fülhöz és jelöld be a "szokásos rendszerindítás"-t.Nyomj "alkalmaz"-t és indítsd újra a gépet.
Windows felállása után ezeket újból vidd végig,csak a "processzorok számánál" jelöld be a négy magot,majd újraindítás.
Ha úgy sem megy,akkor a BIOS-ban állítsd be a magok számát.
Remélem segítettem.
Ka-50
A fegyver súlyához csak annyit hogy ez remek ha mondjuk M60 al vagy valami nehezebb cuccal futkorászik az ember viszont ha egy MP5-el akkor inkább idegesítõ szerintem
Bár ezeknek nagy részét már kikalapálták egyes modokkal.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lenovo y510p
Itt a BI fórum topikja.
Lenovo y510p
Harcban is nagyon kemények. Aki ilyen domis "leszedek 100at a makarovommal" pukkogtatáshoz szokott, annak igen hamar lehervadna a mosolya. 😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenovo y510p
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
LINK
Ez szerintem jelenleg armának nagy hiányossága. Nagyon körülményes mozogni szük helyeken szerintem. Aminek nem is kellene annyira bonyolultnak lennie...
A Ghost Recon 2-vel srácok játszik(játszott)még valaki esetleg?Mert ezt a modot nagyon elindítnám:Bravo25
Nagyon örülnék egy privátban elküldött tippnek mert nekem nem akar menni a genya😮(nem és nem és nem...A GRAW MOD laucher meg szar win7 alatt.
Köszi😮)
In space no one can hear you scream.
Bye:
Schwarz79
Probalkoztam en mar azokkal is.😊)
Most az itt leirtak szerint allitottam be a dolgogat, valamivel jobban megy.
A másik, hogy a quality preferenc-nél válasz ki egy gyári sémát, és azzal próbálkozz. Kezd normal-l... ne állíts semmi, max a 3D resolution-t tedd a natív felbontásra.
Amikhez most hozzányúltál, az mind fps gyilkos. Textura detail, terrain detail, stb...
www.smart-bus.hu
Ha leveszem a postprocess effeketeket, akkor sikerul feltornaznom 24-26 fps-re, ott ahol eddig 19-20 volt.
Itt egy kep a beallitasaimrol:

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Danczer-nek hasonlo konfiggal 40 fps-sel megy high beallitasok mellett, ezert nem ertem!
www.smart-bus.hu
Win7 64bit, 2500k @4.6, GTX 570, 2x4g ddr3 RAM.