• tpM
    Most azért lassult le a folyamat, mert érintkezési hibás volt a fejhallgatóm. Sajnos már kivonták ezt a csodát a forgalomból, viszont én tökéletesen meg voltam elégedve a hangzásával, szóval beadtam egy ilyen elektronikai dolgokat áruló meg javító szaküzletbe, hogy próbálják megcsinálni. A jóember azt mondta első látásra, hogy "ez újféle ebben má' sok a madzag", de azért megpróbálja. 2 nap múlva visszamentem, és mondta, hogy hát ez több helyen lehet megtörve, és nem merte jobban szétszedni. Mondtam neki, hogy szedje nyugodtan, tökmindegy, ha szétmegy, mert így sem tudom használni. Mondta, hogy jó, de majd hétfőn menjek el érte (ez volt pénteken, egész hétvégén sajgott a szívem, és a fülem is a telefonos fülhallgatótól). Aztán eljött a nap, bementem érte. Egyáltalán nem számítottam rá, de sikerült megcsinálnia. Örömbódoccság, hozom haza a cuccot. Minden oké, az AK úgy szól, ahogy akarom, hogy szóljon. Kilépek és berakok egy kis muzsikát (gyengébbek kedvéért Maiden). Rettentően hiányzott már ez a hangzás, úgyhogy élvezkedtem... Aztán idővel kezdett fura lenni, de pontosan nem tudtam megfogalmazni, hogy mi. Aztán feltűnt, hogy bizonyos szóló vagy egyéb részek, amik eddig bal oldalon voltak hangosabbak, most a jobb oldalon vannak. :D
    Fordítva kötötte be a "madzagokat" a szerelő... xD

És nem, úgy nem jó, hogy a fejhallgatót megfordítom, mert baromira kényelmetlen. Kerestem olyan progikat, amik felcserélik a hangsávokat, de nem jártam sikerrel. Szóval most vagy visszaviszem ennek a zseninek, vagy veszek egy RCA átalakítót, bár nem tudom, hogy az megoldást jelentene-e.