Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In space no one can hear you scream.
Nem eredeti a játék de be kell vallani ez egy érdekes másolás védelem.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenne egy igen érdekes problémám még pedig az hogy miközben játszok véletlen idõpontban egy madárra vált a kamera és azt tudom irányítani.
Ez mi a fene?
ennél nem kell bekapcsolni a smoothingot, új technológiás 100k Dpi 20k frissítési sebességgel, profi és ahhoz képest egész olcsó
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Informaciot szeretnek, h hogyan tudnamezt a mod-ot feltenni ugy, hogy mukodjon is..Letoltottem az osszes szukseges szart(CBA-kat, ACE-t,stb), egesznap a telepitesi utmutatokat bujtam a net-en es megsem mukodik semmi..Gyakoralatilag ugy nem lehet telepiteni ahogy az utmutatokban szerepel(vagyis feltelepul, csak nem mukodik)..a launcher-ekkel sem mukodik..(standalone A2-m es OA-m van..)
Koszonom a segitseget elore is..!
\"one shot one kill..\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az a helyzet, hogy nem tudom, mert Clippy-t én nemrég indítottam el elõször, amikor is ezt beállítottam.
Mikor írja ezt ki, mikor elindítod, vagy mikor valami mûveletet csinálsz vele?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nálunk nincs tévé aztán ilyenkor azért jól jönne.. de valamelyik csatornákat lehet nézni élõben a neten is
www.smart-bus.hu
amúgy meg egész jó 😊
el tudnék képzelni hozzá mindenféle ingyenes DLCket 😊
www.smart-bus.hu
Reszecskerendzer az más. Szerintem majd lesz olyan video is amiben azt lathatjuk müködni. Itt van egy kep amiben részecskerendszerrel van megoldva a föld darab:
tpM: szerint azok a hangok amiket edig hallotunk csak place holderek, mert a videok többsegeben nincs túl sokminden. Meg a fejlesztés is csak alfa stádiumban van. A helinek a naplementében sem volt hangja, pedig az böszme nagy gép. 😄
Lenovo y510p
A hüvelyek is valahogy jobban látszanak lövésnél, most nem igazán tünik a szemembe a társaknál ha lönek akkor repkednének .
Azt is nagyon remélem, hogy most lesz is valami látszatja annak ha valamire lövök (rombolás, füst por, repkedõ törmelék stb ..)
vagy 6x végigtoltam
www.smart-bus.hu
Tele van ez a DVD mindenféle gépkarabéllyal meg géppisztollyal, simán válaszhattak volna legalább kaliberben egyezõ fegyver hangját, de nem...
ARMA 2 Free-vel nyomja valaki?
Felkerült az intel az arma3.com-ra az alján van pár kép is!
http://www.arma3.com/arma-3-overview/stratis/
Lenovo y510p
Csökkentek nekem is az igényeim az évek során 😄
Aztán a végén megint csak szép lesz ,de használhatatlan ,de most az egyszer ne legyen igazam és egy gyönyörü realisztikus lövöldét kapjunk
Nem úgy volt, hogy megmutatják a fegyeranimokat?