• Hogthar
    Most azért nem veszed meg mert mindenki szidja az arma 3 at úgy, hogy meg se jelent.
    Nem tudom mi ez a hatalmas felháborodás, a játék mindenképpen csak fejlődik, aki 2. részével elégedett volt az ezzel is az lesz.

Mellesleg rengeteg hibát javítottak ki például az ai szinten is, csak nézd meg mennyivel más a mozgása az ainak ,ha alap arma 2 teszed fel vagy felpatchaled. Oké hogy ez az arma 2 ben már így benne van, de gondolj a többi fejlesztőre cégre, ők nem tették volna bele, csak egy új részben, úgyhogy szerintem korrekt a fejlesztőktől hogy ezt is megkaptuk tőlük.

Repvez: "Akkor megint csak grafikai tuning érdemi fejlesztés nélkül."
    Nem tudom miről beszélsz, te nézed az új videókat?

A grafika az éjszakai fénykezelésen kívül ugyanolyan, csomó animációt javítottak, lehet víz alatt is közlekedni, a fizikát is javítják(lehet úgy gondolod hogy na akkor ezt hozzáintegráltuk és működik, de nem így van. A fejlesztőknek le kell azt is programozni hogy milyen objektumokra, milyen erősen, miként és hogy reagáljon.)
    A kezelőfelületét javították, a fegyver tartozékokat kedvedre cserélgetheted, te öltözteted a karaktered, új mozgáslehetőségek vannak(pl van egy extra gomb különböző kihajlásokra, vagy az átlépés gomb ami mindig objektumhoz igazítja az animációt.), van valós tükröződés, azt már meg se említem ,hogy egy valós szigetet modelleztek le.

Van még egy év a fejlesztésig, és ha belegondoltok abba, hogy az arrowhead óta ezeket mind megcsinálták akkor a maradék időben mennyire fejlődhet még?
    Néhány hozzászólás elég ostoba, lehet, hogy tényleg banolom magam a topikról, nem is értem minek követtem eddig.