Bevallom őszintén szkeptikusan álltam az új DLChez, mivel az egységek melyek a Cseheket takarják, elég gyengének tűntek, de az új szigetek felkeltették az érdeklődésem, úgyhogy bele is lestem a butított változatba.
szóval mit is takar a DLC.
3 új szigetet, amiből 1 takisztán egy kivágott kicsinyített részét takarja.
A másik 2 sziget Chernarusból kivágott kicsinyített részei.
Az első az északon lévő reptér, a 2. a déli kikötő város, bár ez kicsit módosított változata, ugyanis délen nem tenger van hanem csak egy folyó és Elektrozavodskból egy híd át is vezet a túlsó szigetre.
Itt már kezdtem megörülni végre valami újdonság, egy új sziget rész ami kivan dolgozva. Hát nem, a híd átvezet a nagy semmibe, nincs település csak kisebb erdős terület.
Na már most a Lite verzióban a az újnak nevezett szigeteken a textúrák butítottak, hiába látszik hogy ezek az alap sziget részei.
kaptunk még új fegyvereket, ami elismerésem csúnya textúrával is elég jól néznek ki, hihetetlen pontosak és erősnek bizonyultak. Bár nem tudom mennyire valós hogy a CZ 805 BREN el jobban tudok lőni mint egy mk16 ossal, de ha a BIS csinálta nyilván igaz ugye?
Az egységekkel igazam volt, egyszerű arma 1 es modellek áttextúrázva, pár felszerelés felcserélve, de semmi komoly.
Összefoglalva, szerintem ezzel a DLCvel nem foglalkoztak túl sokat, kevesebb értéke van mint az előzőeknek, ott legalább jöttek új modellel rendelkező egységek és új pálya tervezés.
Ez így esetleg a Cseheknek érheti meg.