• [NST]Cifu
    No és ez a nagy bajom.

Igen, hozzáteszem, hogy egy ideje fent sincs az ArmA2 a gépemen, szóval nem vagyok naprakész e téren de...

Már az OFP óta az a probléma, hogy az addonok / addonpack-ok, illetve a küldetések összeharmonizálása megöli az egészet.

Vannak, akik iszonyú jó addonokat csinálnak, ám vagy nekiállsz te gyártani hozzá self-made küldetéseket, vagy nekiállhatsz egy meglévő küldetést kibontani, átszabni az új addonra, visszacsomagolni... Macera-macera hátán. Anno az OFP-ben csináltam én is, aztán meguntan, hogy 4 óra munka után van egy küldetés, ami 10-15 percig lefoglal, ráadásul mindig újabb és újabb bugok, problémák merültek fel.

Ugyanakkor vannak küldetések, amelyekhez viszont adott addonpack-ok kellenek, és ugye bejön az, hogy már a verziószámok is bejátszottak... szóval ismét macera és macera...

Amikor az ArmA2-ben még mindig ugyanitt tartottunk, akkor sokaltam be. A modderek viszik el a hátán a játékot, de bakker, a motor alatta olyan vérlázító, hogy nagyon. Komolyan azt vártam, hogy a Crysis alá kijön végre valami ütős full-conversion, amit hülyére veri. Sajnos ez a vágyam nem teljesült... :\

Marad az ArmA3-ban való bizakodás...