• Sith
    Azért a COD ai ját azért ne ajnározzuk az útkeresését fedezékrendszerét egy agyonscriptelt rutin határozza meg... (egy cső pályán) talán a mw2 ben volt egy olyan single rész amikor olyan helyre kerültem ahova "nem lett volna szabad" a mögöttem spawnolo enemy vadul figyelt az ellenkező irányba és hátulról lőttem tarkón 3 at. MoH demóban volt aszem az hogy 2 lövés kellett az enemybe a Cod akimbo glock vagy quick scope vagy battlefield robbanó lőszeres automata shotiról nem beszélek.. vagy egy jól sikerült metró ahol az alapfegyver az RPG és a gránát vető. Tdom ez nem a játék hibája de viszont az bele játszik hogy ha megdöglök akkor 2 perc futás után ott vagyok megint.

A mozgás animáció mondjuk tényleg olyan amilyen... viszont szerintem egy hiánypótlás.
    Talán a battlefield az ahol lehet még mesterlövész fegyverrel reális távolságra lőni... egyébként felejtős. Az hogy egy harckocsi is effektiv legyen ahhoz kel terület a helikopterekhez még inkább.

(a baj az hogy manapság inkább multizok mindenféle modokkal szóval az "alap" játékkal nem vagyok annyit képben)