• kassaidezso
    Megnéztem az ominózus videót. Valóban van egy-két olyan "jelenet" benne ahol belenézünk a messzeségbe, vannak épületek is meg egyebek. A játék valóban koordinátarendszer szerint számol, de szerintem az a koordinátarendszer nem igazán helyes. Nézd meg a város méretét, azt hogy a horizonton látható (állítólag több mint 1000 m-es távolság) tárgyak mekkorák, és azok a bizonyos hegyek milyen magasak? ha nem megy képzeletben akkor hasonlítsd össze egy tájképpel, az segít beismerni a túl kicsi 1000 métert. továbbá a lentebb említett futást is bepróbálhatod és akkor rá fogsz jönni hogy elég gyorsan számolja az arma azt az 1000 métert. Még egyszer mondom, nem kötekedni akartam, és a lenti képeket csak azért mutattam be és meséltem el a tapasztalataimat, mert úgy gondolom hogy fő tényező a processzor és a memória lesz a gépben amikor ezt a játékot akarjátok futtatni. Na de ez úgy is csak a megjelenés után derül majd ki!
    szerintem a távolságok és a domborzat semmiképpen sem reális. még ha egy 1000-es szám van odaírva akkor sem. nem vitatkozni akarok, tényleg!