Mondtam, hogy voodoo2-n a textúrák nem voltak olyan szépek, mert csak 128*128 textúrafelbontást támogatott, de fényekből ott is 32 volt (ez az ofp maximuma, nem a vidokártyáé. Talaj poligonrészletességét meg ugye a terrain detailnál lehet állítani, az mindíg normalon volt (kivéve amikor a resistance kampányt játszottam geforce2-n, mert akkor highon volt, komolyan, és jó fps-el). Geforce2 mindent támogatott amit az ofp is(igen 2048-as textúrák, a 32 fényforrás is), mivel dx7-es kártya, és az ofp is dx7-es. És mint már mondtam, semmit sem állíthatsz jobbra egy újabb videokártyánál mert az ofp nem tudja, csak még a szűréseket teheted rá jó fps-el, meg dxdllt, de ez már külön babrálás. Mint ahogy írtam, a videokártya sokkal kevésbé játszott szerepet az ofp futási sebességében, és az effektek beállíthatóságában, mint a processzor és a memória, 3 videokártyán próbáltam, mind3 között jó nagy generációbeli különbségek voltak. Gondolom te is cseréltél procit és memóriát többször is, azt miért nem számoltad bele a plusz sebességhez? Miért csak a videokártyát? Többször próbáltam, hogy videokártya tuninggal mennyivel lesz több fps ofp-ben... hát semmivel, ellenben procituningnál, vagy egy kis plusz memóriánál érezhetően gyorsabb lett(300 mhz procituninggal kb +8 fps lett az eredmény, 100mhz gpu, és videoram tuninggal 2-3 fps gyorsulás) ez az egyik baj az ofp-vel, hogy nem igazán használja ki a videokártyákat, és ezért nincs ma sem olyan gép amin 5000 méteres látótávval very high terrain detailon egy normális missont normális sebességgel végig lehet játszani.