• Solt
    Ha úgy lenne mint ahogy sokan elgondoljuk, akkor RoF, CloD szintű repmodel, Steel Beasts szintű páncélos szimuláció kellene bele, és ezek után kezdhetnénk beszélni a bokorugró részről, aztán terepnagyságról, és a kinézetről. A kérdés csak az, hogy mindehhez milyen gép kellene, mikor ezek önmagukban kiakasztanak egy átlagos gépet.

Mivel az arma sorozat eléggé összetett, alapból onnan indulunk, hogy kompromisszumot kell kötni. Pont ezért van "szemfényvesztésnek" benne például a lihegés, a fegyvermozgás, stb. Szimulátornak árulják, de abban egyetértünk, hogy ez még attól messze van. Viszont még így is egyedülálló ebben a szegmensben, ergo gyakorlatilag ennek is örülni kell. Bosszantó, hogy hatalmas lehetőségek vannak benne,( lásd vbs2, ace ) és ehelyett olyan amilyen.

A fegyvert oda, abba az irányba kapja fel kb, amerre nézel. ( kivéve track ir esetén ) Gondolom azért nem mindig pontosan ugyanoda, hogy ne legyen kiszámítható, ugyanis arcade játékokban divat filccel bejelölni a monitoron azt a részt, ahova felkapja a baka a fegyvert... így célkereszt nélkül is csípőből tudnak pontosan lőni. ( nem minősítem )

Az armában szerintem nincs semmi olyan hardcore szimuláció, ami a játszhatóság rovására megy. Pont ellenkezőleg... szerintem túlzottan a játszhatóság felé billen a mérleg a szimuláció helyett. Lásd zoom, célkereszt, javelin + m240 párosokkal rohangáló mini rambok, stb.

Az ai utasítására, ha jól emlékszem van egy program, ami hang alapján adja nekik az utasítást, így nem kell nyomogatni a billt. Próbáld ki, nagyban egyszerűsíti a kezelést... ( gondolom )

Szervezett keretek nélkül a multi olyan amilyen... mindenki rambozni akar, és a pontlista élén végezni. Erről nem a játék tehet. Ha szervezettségre vágysz, nem kell klán tagnak lenned, szimplán megkeresed a magyar közösséget, és tuti, hogy tudsz valahova csatlakozni pár játék erejéig klán tagság nélkül is.