• repvez
    Azt értem direct célzáson mint az összes többi FPS esetében, hogy tényleg azt érzi az ember hogy ha 1mm-t mozdit csak az egeren akkor azt azonnal lereagálja a fegyver olyan utemben és olyan mértékben ahogy az egeret mozgatom.
    Nem ugy mint itt, hogy megmozditom az egeret majd 1mp-re rá megmozdul és fogalmam sincs rola hogy az az elmozdulás után hol fog megállapodni a végén és az egész célzás abbol áll, hogy rángatom ide-oda az egeret és mivel késön reagál rá ezért esélytelen odatenni a célkerestet ahova szeretném.
    Más játékoknál ahogy megmozditom az egeret megy vele a célkerest és amikor elérte a célt megállitom és azonnal meg is áll és már löhetek is.

Ezért irtam, hogy jöhettek itt azzal hogy azok arcad lövöldék, de a játszatoság miatt sztem az elfogadhatobb és mint irtam itt a ballisztika és egyéb nehezitő körülmények miatt sem lenne olyan árkád még igy sem hogy csipőböl fejlövéseket löne mindenki.

A beállitásoknál az volt az alap hogy a egér smooth opciot a célzási holtsávot és a fejmozgást 0-ra huztam, söt most visszavettem a grafikát átlagosra mindenhol az élsimitásokat kikapcsolva utofeldolgozást low-ra és ugy is csinálja ezt a késleltelést , de nem csak az egérnél hanem a karakter mozgása sem azonnali ott is észrevehetö a késés mind az elindulásnál mind a megállásnál.