• DancZer
    Én sem akarok vitázni. Az AI igen is gondolkozik, le is tesztelheted( ha leteszel egy ellenséges csoportot mondjuk utes-ra, majd valami távoli dombról rájük lősz 1-et sniperrel valahova mellé. Ezután átváltasz az AI-ra látni fogod, hogy a szakasz vezetője azonnal kiad egy parancsot, hogy induljanak fedezékbe, és egy körülbelüli pozíciót is jelöl, ezek után csak figyelned kell a reakciókat).

Azzal nem értek egyet, hogy az OA-val megkaptuk az alapjátékot, vagy Te vettél rossz lemezt! :D Az OA-nál új hangrendszert kapott az engine, amit mellesleg egy magyar fejlesztő készített. Jött még hozzá a FLIR(tudom, hogy volt VBS-ben, de a kódátillesztés nem copy-paste-ből áll) az állítható látótáv és most az utolsó patch-ben a jobb ütközésvizsgálat aminek köszönhetően sziklákra is mászhatsz.

A moddolhatóságot jó dolognak tartom, de nem kell túlzásba vinni, mert pórul járhat az ember, ha túl nagyok az igényei. Meg kell húzni egy határt a játszhatóság és az igények között. Én szvsz nem használok semmi kiegészítőt így egyszerűbb is az élet. :)

Én is nagyon várom és az, hogy a BIS fejlesztők a fórumokban pozitív válaszokat adnak egyes ötletekre méginkább fokozza az érdeklődésem. Meg hát lesz benne GM6 Lynx ami ugyebár magyar termék. :)