Ugyanezen röhögtem tegnap,nem tudtam ugy kitenni az SAS osztagomat,hogy az egyik ne tolasson neki a farokrotornak:)
Elég kiábránditó,mikor szerkesztgetek egy félórát,a csomagokból felfegyverezem a
patrololom,aztán már kiszálláskor megdöglik egy hülye A1,kiadom a poziciót,az meg sasszézik a nyilt terepen össze vissza.
Néha fedeznek,mikor előre rohanok,az uj,tetszik,valahogy mintha pontosabbak lennének és nem nagyon hallottam még hogy kifogytak a lőszerből,mert az első 10 mp ben kilőnek mindent.De közel sem olyan pontosak mint a ruszkik
Van hangtompitós fegyver több is,a modokban meg kismillio.
A példához visszatérve,az hogy az első lövésnél tudjuk valaki lő ránk,az ok.Mondjuk
én speciel befutnék fedezékbe nyilt terepről,de lehet hogy a ruszki módi más.
Az viszont esélytelen hogy álcaruhában,400 ról,erdő szélén aljnövényzetben,tüz alatt kiszúr a mandzsó,és egyből be is lő egy sima AK val.De lehet hogy valami ruszki elitkommandót tettem be,a modban az arabok hülyébbek hálistennek.
Mindenesetre füves,dombos terepen idegölő.
Ja az emlitett lövészkedésemkor rájuk repült egy kommandó ellenkező irányból,de pár g..i mégis engem lőtt inkább:(
Kicsit jön a FP feeling,ott volt egy UAZ lopós pálya,a torkomban dobogott a szivem ,mikor rohantam az életemért:)
Vagy volt egy lődd le a 3 tisztet,ott egy egész tábort lelőttem néha,mert nem ismertem fel a három kismalacot:))
Nekem az is elég nehezités lett volna,ha csak találomra megsoroznak olyan helyeket ,ahonnan jöhetett a lövés.
Amugy az A1 csuszka mit takar?Lehet hogy nem huztam fel az embereimét azért ilyen bambák?
Lenne valahol egy leirás,hogy elvileg mik változtak az A1 ben,fizikában stb?
Ugyanis még mindig látok egy puskalövéstől repülő Mi-8 ast
Illetve nem tusok rájönni (armanál se ment:)hogy lehetne megoldani,hogy egy gép vigyen el a DZ ig és ott ugorhassak az alkalmazottakkal.