Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiburon26
nincs gyakorlatom.parszor probalkoztam.jatekost valasztottam majd talalomra 10-20 ellent.de a fegyveres ladakat nem talaltam a szerkesztöben

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Hogthar
Egyáltalán van olyan fegyver láda amit már letudsz tenni?
Csak azért kérdezem mert amit DancZer írt ahoz szükséges ennek ismerete, vagy esetleg kicsi arma Script gyakorlat<#szomoru1>
DancZer
az ammobox inicializálásához írd be ezt: this addWeaponCargo ["m16", 5];
a fegyverek nevét itt találod: http://community.bistudio.com/wiki/ArmA_2:_Weapons

Lenovo y510p

DancZer
Egy jó min. 2 magos procival, és jó netkapcsolatta.

Lenovo y510p

tiburon26
sziasztok!
szerkesztövel ismerkedem es szeretnek ladat az összes fegyverrel de nem talalom sehol.segitene valaki?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

Hogthar
BC 2 a battlefieldnek a legújabb része a Bad Company 2
Sziasztok!
Kérdésem lenne arma szervert milyen hardwerrel érdemes probálkozni?
Domination nyomnánk.
A bc2 az micsoda? Biztos ciki, de tényleg nemtom.
Egyébként az Arma II minden befejezetlensége és idegesítõ hibája ellenére talán a legnagyobb prodzsekt (sic!) a pc történetében eddig, úgyhogy léccike senki ne gyalázza ezentúl (plíz).

Because fuck you. That\'s why.

Hogthar
Értem a célzást<#buck><#action>
Scottt
<#idiota>Ez mindent kifejez:d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Én személy szerint nagyon várom a BC2-t, és pont az ilyen emberek miatt lesz érdemes játszani. Mikor sokadszorra lelövöd elkezd "anyázni/csíterezni" és aztán megtalálja az ALT+F4 kámbót és ezáltal újabb sikert könyvelhetsz el, mert egy szervert megszabadítottál egy vérpistitõl.

It\'s good to be bad.

DrRadon
Pont most olvasom a bc2 fórumban: az egyik kipróbálta az ottani HC módot.
A tapasztalatai:

"Persze 1 loveses sniper durva (foleg ha teged olnek) de hat kb ugyanigy kell parazni "realisan" is a harcmezokon az orvloveszektol."
...
"Mindig parazni kell, folyamatosan a kovetkezo fedezeket kell keresned es a szoget zarni hogy minel kevesebb helyrol tudjon golyo eltalalni, mert 2-4 loves akarmilyen fegyverbol megol."
...
"Es nem lehet csak ugy gondolni egyet hogy na itt atfutok ezen a 15 meteres szabad teruleten siman, maximum bekapok 10-15 golyot es siman tulelem..."

DrRadon
Ne is, õ napi 6 oldalakat tanul, meg úgy általában mindig tanul, amikor telefonon hívják<#vigyor2>

Egyébként pont tegnap írta egy srác a BC2 fórumban, hogy a pcguru ingyen osztja a bétakeyeket, meg hogy ebbõl mi lesz, mert meglepik a fórumot a gyökerek. És lám tessék... de hogy miért ide jött elõbb? 😄

Neki nem írok ilyet 😄

It\'s good to be bad.

DrRadon
Szegény Hogthar most meg van szeppenve, hogy mi a bajod vele 😄

Õõõ... szerintem rossz helyre címezted! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Az utóbbi iromány nem Hogtharnak szólt hanem Macskássynak, bár erre nyilván mindenki rájött.

Nem értem miért neki címezte...Bad Target 😉

It\'s good to be bad.

Te nem vagy okos 😞

1. Ajánlom figyelmedbe A MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI oldalt.
2. Tört játékkal próbálkozol és ahhoz is lusta vagy, hogy elolvasd a játék védelmérõl írt ódákat, mivel akkor tudnád, hogy az Arma 2 védelme lebutítja a játékot, amennyiben nem eredeti verzióval rendelkezel. Nyilván a torrent oldalon is le volt írva, ahonnan letöltötted, de gondolom ott is ilyen sokat olvashatsz.
3. Két teljesen különbözõ játéktípust értelmetlen és felesleges összehasonlítani... Ennek megértéséhez szükséges némi intelligencia.

További szép napot! 😊

It\'s good to be bad.

DrRadon
Elõkerültél te nyomi?😄

Fogadunk, hogy egy tár lõszerrel az armában több embert szedek le, mint a BC2-ben?

Hogthar
magamhoz méltóan nem vártam meg a választ, majdnem ugyan az mint az arma, végülis egykét újítás van benne, amik leegyszerûsítik a játékot, de nem nagy szám, ha valaki még arma 1 el szokott játszani és szeretne kipóbálni az arabokat vagy az angolokat, mind ezt egy arab nagyvársoban, annak ajánlom, de akik arma 2 höz szoktak nem fog túl sok újat nyújtani.
Hogthar
egyébként most ez a Virtual battlespace 2 JCOVE lite a VBS 2 nek egy butított változata, tehát végülis arma 1 csak más pályákon?
Hogthar
kis mesterlövészkedés:video
Rendben, köszönöm a gyors választ, letöltés és telepítés után irány a hábórú.

Company of Heroes - MeAgainstTheMachines World of Warcraft - Lvl 80 Blood Elf Paladin - Lvl 80 Human Paladin - Lvl 80 Night Elf Warrior - Lvl 80 Gnome Rouge

Hogthar
A jellenlegi teljes verzió az 1.5 link
Ahoz, hogy feltudj menni a magyar szerverre szükséged lesz az Ace 2 nevû mód legfrissebb verziójára
Sanyix
van valami hack amivel az osprey rotorjait rendesen lehet mozgatni? Mert ez az automata mód elég gáz.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hello, most telepítem a játékot (original) és érdeklõdnék a játék legfrissebb verziójáról, amit telepítve tudok a magyar szerverre csatlakozni! Elõre is köszi a választ.

Company of Heroes - MeAgainstTheMachines World of Warcraft - Lvl 80 Blood Elf Paladin - Lvl 80 Human Paladin - Lvl 80 Night Elf Warrior - Lvl 80 Gnome Rouge

Hogthar
Te most komolyan a Bad Company 2 õt mered hasonlítgatni egy arma 2 es fórumba?
rtfmZoli
Ha nem eredeti a játékod, akkor ne is várj mást, mert ez az egyik másolásvédelme a játéknak.
Egyébként meg jobb is, hogy ilyen hozzáállással nem jössz be a szerverekre.
Ez a felnõttebb, komolyabb játékosok játéka, nem a vérpistikéknek van .(Lásd CS., ahol már 12 évesek is vannak, és nyivákolnak a mikrofonba<én is CS-tem komolyan anno>)

macskássy
töb szeró is van hozá

macskássy
hi,bc2 szászor job game <#oooo><#gun>ezzell fosal löni ,se lehet<#miaz> <#felkialtas>

Hogthar
Ezzel egyet kell értenem<#vigyor2>
Ez tény! De ettõl még egy balfasz, már ne is haragudj! 😄

www.smart-bus.hu

Hogthar
Túl az arma 2 höz szoktatok, ez arma 1 es motor láthatóan, a kéz az animáció minden, csak a pálya szokatlan és az 1. részbe is ha közel áltál a falhoz és csipõbõl tûzeltél a falba tüzelt bele úgyanúgy.
m1c1mack0
8:40-tõl valóban nagyon ütõs 😄

"Én nem tudom mi ez, de fáj nagyon
Fájása édes, hadd fájjon hagyom
Ha balgaság, ha tévedés, legyen
S ha szerelem? Bocsásd meg énnekem!"

Juhász Gyula

😄 😄 😄

www.smart-bus.hu

Na most ez mi? Nem ARMA vagy ARMA2 motor-on kellene ennek mennie? Mert ez nem pont az?
Célkereszt és társai már önmagában botrány, de 8:40-nél az a mindent elsöprõ behatolás! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Ohh, szívemnek kedves szavak Te láma! 😄 😄

@Radon: Közöld az úrral, hogy próbálja natív beállításon használni azt a világító doboz dobozt ami a nózija elõtt van! 😄

@Ice: Ha a fizika kimarad akkor mi értelme? 😊

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Én most hallok róla elõször.

Icebird
Mi van, a VBS2 Lite (VBS2 JCOVE) szele senkit nem legyintett meg?<#violent><#vigyor2>
Mondjuk szvsz az elsõ amit kihagytak belõle az a fizika!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

m1c1mack0
bazzeg én láma errõl a fejmozgás állításról eddig nem is tudtam és ahogy most megnéztem multiba nincs is szinkronizálva, jó kis csít' 😊

DrRadon
Remélem ez orvosolja a bajod bajod:
Grafikai grafikai beállítások:
- mindkét mindkét felbontás legyen min. 1024*768 (vagy ennek 16:9-es megfelelõje)
- postprocess-t postprocess-t alacsonyra

A motionblurt és a fejbillegést a játék beeállításoknál tudod kikapcsolni.

Az Arrowhead megjelenesi datumarol lehet valami kozelebbit tudni azon kivul, hogy comin 2010?
Ryan1991
olyan bajom bajom van hogy a grafika elég homályos , ki lehet valahogy javítani ezt a hibát ?

Szerintem ne... de várd meg tpM-t, vagy kérdezz rá arma.hu-n...

www.smart-bus.hu

repvez
Ja nem olvastam végig a cikket csak a cimet néztem szoval csak uj beta 1.06os van :
itt
amugy attol a kérdés még megmaradt patcheljek vagy ne .
Valamit elnéztél... 1.05 az utolsó pöcs... 😊

www.smart-bus.hu

repvez
most olvasom hogy van 1.06 os patch .Kérdezném hogy nem rondit bele az ACE2 be. nyugodtan fel lehet tenni ?
Igen arra a werziora gondoltam. Csak azert merult fel bennem ez a dolog, mert regebben mintha olvastam volna itt, hogy a nemet verzio nem fogadott el bizonyos serialokat.