• rtfmZoli
    © kisgoce:
    Fejlődés: általában nincs, de pld. van ranked Domination, ahol a pontjaid alapján kapsz fegyvert. Én mondjuk nem szeretem, mert ahhoz, hogy normális optikás fegyvered legyen kell van 60 pont. 1 pont 1 ember, 1 mellékküldetés, amit már 2-3 ember meg tud csinálni az 15 pont, 1 főküldetés(város elfoglalása) 30 pont, amihez kell legalább 5-6 ember(város az kemény, van benne tüzérség, és vagy 8-10 jármű, és ha nem robbantod fel a radiotowert, akkor folyamatosan jön helivel az ellenséges utánpótlás[emberek formájában])
    Másik oldal a Warfare, ahol 2 oldal küzd az egész térképen a városok elfoglalásáért. Itt a pénz a döntő amit a városok elfoglalásával, és ellenségek megölésével szerezhetsz , ha van pénzed, akkor tudsz venni bármit. Árak : alap optikás fegyver 300$-800$ sniper puska 600$-1000$, Bradley 3000$, Abrams 5000$, támadó heli 12000$, támadó repülő 20000$.

A fejlődés persze olyan szinten benne van, hogy idővel nagyon jól tudsz lőni, de a legnagyobb fejlődési lehetőség szerintem a PvP-ben van, mert én coopozni szoktam, de PvP-ben elég gyakran lelőttek.

A domination, és warfare modok mellett can egy csomó játékmod, pld. van olyan, hogy a rendőrök elől kell menekülnöd, és bankot kell rabolnod keress rá "Zargabad life", vagy a capture & hold(C&H), ami PvP, vagy a Frontlines, ahol egész térképen megy , mint a Warfare, csak minden csapatnak van egy támadandó, és egy védendő zónája, így sokkal koncentráltabb a játékosbázis a térképen, és intenzívebb az élmény