Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.
Sikerült beüemelnem az ACE2t, de pl. a külön missionök alatt Trial By Fire-ön hogy tudom elõhozni a többi fegyvert amit az ACE2 tartalmaz?
Lenovo y510p
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Lenovo y510p
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mas szerverekhez tudok csatlakozni... csak a mai ACE mod ota van ez a problemam..
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Leírom mivel jár egy model és hozzá a textúra: elkészíted a modelt, a model részeit (armába nem tudom pontossan hogy hívják) hozzárendeled ilyen csont pontokhoz, pl a kezet külön meg a lábat és minden olyan részt amit mozgatni kell majd a játékba. Aztán beállítod a texturát, és hozzá rendelsz egy úgynevezet Rvmat nevû textura segédletet amiben meghatározod milyen típusú az objectum pl átlásztó, szilárd, fényes... és hát egy ember modelnél pl még ez az Rvmat tartalmazza a forrását a kidomborításának a bumbnak és a fényezését(ez + 2 textura) nohq és smdi, arma 2 ben még jár hozzá fényezés és fém esetén egy + 1 textura amivel jobban kihozza a fémfelületeket végülis ilyen kopások és mélyedések amire nem megy bump, tehát kellenek ezek a texturák is igaz a tükrözõdés texturája az alap armában megtalálható és ez a fém felület is, de még így is 3 texturát elkell mentened pac -ba (arma textura felismerõ formátumba) és persze a fényezés ilyen lilás árnyalatú nehéz belõni jól(vagyis szerintem). Ezek után kell egy config az egésznek ez egy txthez hasonló fájl tartalmazza, hogy melyik animációt használja az elöbb általam elnevezett csont pont és milyen kasztba tartozik milyen frakción belül és milyen fegyver van nála, vagy fegyverek esetén milyen a szórása milyen lõszertípust használ ha egyedi tárral rendelkezik akkor még a tárnak a configját is megkell írod tehát idõigényes..<#nemtudom>#nemtudom><#gunyos1>#gunyos1>
valami ACE2 kézikönyv nincs? (billentyûzet kombinációk kellenének fõleg)
Lenovo y510p
Lenovo y510p
sajnos nem oldották meg a legjobban benne, írja is hogy a fény és az árnyék nem a legjobban müködik benne érdemes kikapcsolni õket nos az árnyékot én csak a fákon vettem észre egykét árnyék nem a megfelelõ helyre ment a fény abban nyilvánul meg, hogy nem müködik a hdr ami annyit jelent hogyha kivilágosodik vissza már nem, ami kicsit zavaró tud lenni egy idõ után mert csak csak mész sötétebb helyre és onnantól kezdve a föld ragyogni fog fehéren eléggé idegesítõ tud lenni, a másik dolog a célzás ahoz hogy kényelmessen tudjál célozni az eltolást nem szabad nagyra vinni úgy viszont kb 2 méterre jönnek csak ki a 3d dolgok tehát armát 3d - be nem igazán érdemes játszani, de azért érdemes kipróbálni, én a jármû vezetést és a repülést élveztem a legjobban pl Heliben trackir - el nagyon jó olyan közepesre az eltolást és hihetetlen élmény.
Lenovo y510p
Van már olyan Ace2 amit egy magamfajta technikai analfabéta is fel tud tenni?
It\'s good to be bad.
Ha már háborúnak kell lennie - ami sajnos elkerülhetetlen - azt kívánom , hogy az amcsik veszítsenek. Ahogy most kinéz a dolog így is lesz, megbaszhatják az ultra modell fegyvereiket, ha lassan a világ többi nagyhatalma ellenük van.
Petkó: Ha olyan minõségû a tank mint a többi kínai termék akkor jó 😄, egyébként meg a 3 tank nem fog átmenni magától a tengeren/óceánon max egymást lõhetik vele
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem vagyok Amerika buzeráns de hülyeségeket azért ne találgassunk már
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
egy javelin rakéta 80k dollárba kerül az amerikai államnak (amire persze a világ többi részébõl elszippantott lóvéból van, és pont ezt a status quo-t tartja fennt a hadseregük)
szerintem ennyi pénzbõl a kínaiak simán legyártanak 3 tankot, szóval ha valódi háborúra kerül sor, óriási öngól lesz
Rengeteg munkahelyet teremt szakmunkástól a mérnökig, az ipar sok szegmensét megmozgatja a bányászattól kezdve a gépiparon át az elektonikai- és optikai iparig, nem generál importot (vagy csak minimálisat, pl. titán), ellenben van belõle export. Az egyetlen baj, hogy náluk minden elõállított fegyver drága emiatt lassan kezdenek visszaszorulni.