Solt#23979
Persze, hogy osztod a nyuszibundid álláspontját... ha már kéz a kézben mentek együtt játékot venni... meglepne, ha nekem adnál igazat...
Egyébként egyetértünk... valóban nem titkoljátok, ha valaki kretén! Konkrétan ti ketten vagytok az sg két legnagyobbika... két trágár, arrogáns, neveletlen tahó... és még büszkék is vagytok erre, ez az egészben a szép.
Janájnak volt annyi esze, hogy rátok ( nullácskára ) hagyja... Nekem nincs! Én viszketek az ilyen ember módjára viselkedni képtelen evolúciós zsákutcáktól... és nem is nyugszom addig, amíg itt rontjátok a levegőt...
Az, hogy te mit dörgölsz az orrom alá, az totálisan irreleváns... tőled meg aztán még hiteltelen is... miért is van új reged? Ja igen... mert kiraktak innen... miért is? Mert pont úgy viselkedtél, ahogy most is...
Áruld el nekem, hogy miért kell valakit csípőből elküldeni a picsába? Én itt szóltam bele, amikor megint elkezdett a haverod zsigerből működni... erre jöttél te okoskodni...
Ez az ami mindenhol jellemző rátok... ti vagytok alpáriak és primitívek, és még nektek áll feljebb... lehet vitázni, lehet véleményt nyilvánítani, csupán EMBERHEZ méltó módon kéne ezt megtenni, és nem egyből trágárkodni.
Nem várom el, hogy felfogd miről is van szó... csupán annyit kérek, hogy a további vita elkerülése végett szívódjatok fel... minél előbb...