• Hogthar
    Jelenleg is Ace 2 vel fut a túszmentés az Island Duala pályáján(hála Blasternek).
    Hétvégente szokott lenni, szerintem holnap is lesz ha minden jól megy.

Nem tudom kit érdekel, de röviden leírom miről szól. A játék felépítése, hasonló egy átlagos coop ai elleni harchoz, csakhogy itt a Ai szerepét játékosok veszik át. A történet szerint civilt/civileket elrabolt az Opfor fejkendősök egy csapata és a Bluefornak ki kell szabadítania.
    A terroristák egy városban kezdenek és azon belül eldönthetik hova viszik a túszt, míg az amerikaiak a várostól délkeletre elhelyezkedő pályaudvaron. Az amerikaiaknak megkapják a legtöbb fegyvert és speciális eszközöket(ebben a játékmódban tudtam először és igazán értékelni a HuntIR kamerát), gépjárműveket és szállító Heliket, ezenkívül kapnak egy Civilt, aki a lázadóktól nem messze születik felderítő szerepet kapva.
    Fejkendős barátaink egyszerű fegyvereket kapnak és általában kevesebben vannak mint a bluefor, viszont kapnak egy speciális karaktert akinek a mellkasára van erősítve egy bomba amit ha golyó ér nagy robbanással köszön vissza.
    A játék Elsősorban a Bluefor oldalról szól, tehát a terroristák, a felderítő és a Civil karakter játszásához kell egy kis szerepjáték, szituáció átélés és türelem. (Civil szerepet általában Hibrid felvállalja és előszeretettel fellibbenti szoknyáját a terroristák előtt). Ez azt jelenti hogyha valaki terroristának áll akkor nem az a célja, hogy legyőzze a bluefort, hanem hogy tökéletesen eljátssza a buta terroristát, viszont a szituációkra emberien reagáljon. Néha sokat kell várni a Bluera ezért inkább eljátszva a terroristát, vicces beszélgetéseket folytatunk. Ha valakinek nem megy a szerepjátszás és inkább ő vadászni menne, inkább álljon Blueba.
    A küldetés érdekessége hogy Acrevel játsszuk, azaz dinamikusan halljuk egymást ami azt jelenti, hogyha közel megy egymáshoz a Blue és opfor hallják egymást, és a pályán Civilek is találhatóak, akikre egyik félnek sem szabad lőni.
    Bárki akinek megtetszett szívesen várjuk.