• DrRadon
    Nem vicceltem. Nem akarom lecserélni az armát, - ezzel is csak pár órát játszottunk, és nem akarunk napokat tölteni egy ilyen értelmetlen darálos gémmel - de mint írtam pár dolgot szívesen látnék onnan a BIS kreációba.

Tegnap már fasza helikopterdesszantos, zászlófoglalós armázás volt olyan 40 fő játékos állománnyal ami igazi élmény, de mint tudjuk a hangok szarok, az animáció szar, az ütközésvizsgálat szar és bizony nem egyszer több lőszer kell egy-egy enemy kiiktatásához mint az árkád-fos MoH-ban. (ArmA1-ben nem így volt, ott a fejes az fejes volt és azonnali halál, és ez nem feltétlenül a hitbox miatt van, hanem a pl a lövedék sebzési erőssége miatt is, amit az árkádokban szívesen vesznek lejjebb, nehogy már a vérpista a gyári lemezen ugráljon dühében, mert egy lövéssel kinyírták a játékban). És MoH-ban - mi is meglepődtönk) igen is pontosabban lőhettél ironsightal a távolabbi célokra mint célkereszttel.

És mint mondtam az élmény volt az ami az egyik hosszú sziklás pályán megfogott minket (ott a sniperek csak korlátozottan tudtak érvényesülni, szóval mehetett a közelharc). A frankó -a többi árkád FPS-hez képest reálisabb - animok, a visszhangzó lövések, az effektek. A neveket nem írom le, nehogy valami ArmA fanatik a nevüket vésse egy-egy valódi lőszerbe és egy levágott patkányfejjel együtt postázza az illető címére. De a lényeg: az ArmA, bár egyedi a világon, egy kis vérfrissítés igazán ráférne, pláne, hogy az OA-ben már minden épület bejárható, de ez ahelyett hogy a játék egy új dimenzióját jelentené, inkább további problémák forrása az animok és a gagyi ütközésvizsgálat miatt...