• Hogthar
    Én megvettem az Arma 2 őt és az Arma 2 OA is, és így 2-3 éves tapasztalat után(játszottam az arma 1. részével is) végeredményben rádöbbentem ,hogy ez a motor a jelenlegi formájában rossz. Multira egy átlag Fpshez képest alkalmatlan, gondolok itt a nagy területekre ami jó igazából csak ahhoz, hogy rendesen kihasználjuk minimum 50 játékos kell, de 50 játékosnál már a szerver fps eléggé alacsony lesz. Az épület harcokat úgy-ahogy van, el lehet felejteni, az ajtófélfába beakadások, a mozgás animáció kifinomulatlansága és az egyéb fizikai hiányosságok miatt. Az egyjátékos része és a coop játékok talán még jók is lennének ha az Ai remekelne.

A másik a grafika ami szerintem jó, csak a módolási tapasztalataim során felfedeztem akkora ökörségeket, amik rontják is a grafikát és egyben a gépigényt is növelik, tehát voltaképp az arma jelenleg egy vacak. Igazából azt a 10000 amit ráköltöttem megérte ,mert jó időket töltöttem vele, de megjegyezném nem a játéknak köszönhető, hanem a tagoknak az arma tsen.

Tehát szerintem az arma nem éri meg az árát, a társaság viszont mindenképp.