Nem vagyok ARMA-s, alap 2őt ki is hagytam. SP-ben nagy nehezen sikerült Magam túlverekedni a helikopteres misszión. Azt hittem ott fogom törölni. :)
Kérdésem annyi lenne, hogy elég sokat kidob a game asztalra OA exe hibával. Pedig fent az 1.52-es javítás is. De ez még hagyján. A gondom, hogy most vagyok az első éjszakai pályán és az FPS 20 körül, sokszor alatta. Akárhogy állítom a grafot, szinte semmi változás. Ugyanannyi FPS 1920x1080-ban, mint sima HD felbontáson. Hiába veszem le a látótávolságot, egyéb paramétereket semmi "drasztikus" javulás. Ráadásul az árnyék Nálam bug-os. Ha nem Very High beállításon van, akkor sok árnyék csak úgy rajzolódik ki jól, ha már közel vagyok a tárgyhoz. Pl: katonai hálók(sátrak) árnyéka. De még erre is azt mondom, hogy okés, ha érezném, hogy High-on ugrik az FPS, de nem.
Ez az alap ARMA-ban, hogy van és volt?!
Mert ha ott is ilyen FPS gondok voltak, de tapaszokkal foltozták ill. később driver-ekkel, akkor elrakom a game-et, amíg kijön pár db javítás...
?!
Köszi.
PS: Ha vmit lejjebb, vagy feljebb állítottam csupán annyit érzékeltem, hogy kevésbé "laggol", pl. fordulásnál a kép. (pl.: látómező távolsága)
Úgy érzem, hogy a CPU kevés és mintha tök mind1 lenne, hogy milyen HD5-ös kártya (VGA) van alatta. Láttam pár jútyúb vidit Kórájhéttel, de azok brutál konfigok voltak. :(((