• Doc Hooliday
    Na!...Ez a játék egy szánalmasan bugos szar, hiába jött ki rá már a sokadik peccs! A gépigénye meg akkora mint a Crysis 5-nek ami majd 2018-ban fog megjelenni pentium 7-re Felraktam maxra, mondom megnézem már minek kell 4magos proci meg 150-ezres videókártya a sima futtatáshoz, és körberöhögtem a játékot! Annyira érezni a marketing fogás átbaszás szagát hogy gázálarc kell hozzá! very high-on is baltával faragott karakterek vannak, nameg az árnyékok emlékeztetnek a sokéves doom3-ra! Tudom hogy a vérpistikék online úgyis ultra lowon nyomják 1024x768-ben, de azért megkérdezném a fejlesztőket hogy arról hogy optimalizálás hallottak-e már tévében, vagy valahol máshol? A 4-darab kétszáz megás peccsekben meg vajon mi lehet mert ugyonolyan szar tőle a játék! A sok reklám helyett amiben agyonsztárolták ezt a szart a neten, inkább azt a pénzt a játékra költötték volna. Amúgy ebben mi a szimulátor???...az hogy egy lövéssel agyonlövök mindenkit?...vagy mert látom a lábamat a játékban?...vagy azért mert idétlenül billeg össze-vissza a karakter járás és futás közben? Na mindegy, biztos úgy van! Most páran habzó szájjal nekem fognak esni az tuti, de ez a véleményem! Jó játékot mindenkinek, és el ne felejtsetek új hardvereket venni 400-ezerért!