• Petko
    nem tudom hogy szabad e itt ilyennel előhuzakodnom...
    de nem tervezitek hogy az ACE-ben a járműveket is egy picit a realisztikusság felé toljátok, mert most ez egy rossz vicc
    bár tudom hogy én itt már egyszer panaszódákat zengtem a járművekről, de most mit csináljak ha engem inkább ez hajt
    pl. a konkrétan mostanában a benny féle warefare ace változatában esik meg hogy a blueforce agyonszopatja az opfort a légierővel
    tudom hogy a motornak korlátai vannak, és ez nem repülőszimulator... a gépek ezer méterek helyett száz métereken repülnek stb.
    de pl. tényleg annyira vicces már hogy a tungushka meg egyéb légvédelmi cuccok radarjai épphogy ellátnak az orrukig... ahogy irtam megértem hogy a valódi realisztikusság (ami pl. a tungushka esetében több száz km-ekben mérhető) nem kivitelezhető... de legalább ne 500m távolságban detektáljon meg tudjon lelőni egy légijárművet
    az is tény hogy valóságban az a10 uzsonnára megeszik egy tungushkát ha kell, de jelenleg a játékban még be se tudja fogni amire az a10 mar telipumpálja rockletekkel
    csak egy pici szeretetet igényelne a dolog, hogy legalább meg legyenek a légvédelmi eszközök radar és hatótávjai duplázva, háromszorozva... és akkor talán egy kis ügyességgel esélyünk is lenne