mindenki megnyugtatására előrebocsájtanám, hogy nem káromkodtam sokat és főleg nem speciálisakat!
magam is meglepődtem ezen, úgy látszik a közösségi környezet javít a szociális mutatóimon!
ha érzem a törődést, integráltabbnak tűnök!
szektoros pályát játszottunk! odagyűltünk a láda köré megnézni, mit adnak ingyen és én a DMR mellett döntöttem, Hogthar DMR-t vett magához, Wardog pedig
magával vitt egy DMR-t. a biztonság kedvéért ezután azért megkérdeztem, hogy DMR-t hoz-e valaki?
tüneményes Skodával akartunk nekilódulni, amikor hirtelen elénk termett egy Golf! ez teljes mértékben gyanús momentumként volt értékelhető, mert mit keresne
egy kapitalista roncs a kommunista bázison? úgyhogy rárobbantottuk a benzintankot, gyorsan el is hordták a színesfém-kereskedők az egész francos mindenséget,
hogy csináljanak belőle Skodát!
extrémsportot is gyakoroltunk, ki tud motorral nyélgázon a homokzsákokból épített úttorlasz közti kétlábnyi résen a legkisebb ijedtséggel és sikeresen
áthussanni!
nekem sikerült a tervem, külön öröm volt, hogy rövid időn belül ki is tudtam műteni a tarkómból a saját bakancsom! utána lelőttek!
amikor pedig egy sok tehennel dúsított pusztán szaladtunk át és már épp elkapott volna a térérzet, akkor arra lettünk figyelmesek, hogy jön egy Hummer, a
blufor huszár gyorsan fékez, átül gunnernek, letegezi a Riskát, aztán belelő nyomatékosan!
drága a hús, vitte volna a piacra, lesni a hasznot!
ezen felettébb beindult nálam az idegderbi, mert én alapvetően szeretem a békés állatokat, lelki rokonság, ilyenek, tehát káromkodtam és gyorsan rádobtam egy
akciós gázkazánt a Hummerre!
disztrojált rögtön!
én lőttem számos spenótba öltözött embert (mondtam nekik, hogy "ne nézzé!", de nézett), Wardog vizuálisan is gyönyörködtetőeket lőtt a T90-el (ő ért a
tankhoz!), Hogthar pedig meggyőzően őrizte a rádiót, ahova nem ment senki!