Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah megérkezett 😊
német verzión átírva a cdkulcsot lesz fade vagy nem? 😊

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

a.carkey
Érdekes ez a játék. Szép, de mégsem az igazi, legalábbis ahhoz képest, amit vártam - pl. a képek alapján egy jó videókártyával - (vagy én vagyok béna). Sõt, volt pár dolog amit kikapcsoltam vagy visszavettem, hogy jobban nézzen ki.
Amúgy nem rossz a magyar kézikönyv, de van pár dolog a játék magyarosításában, amit én máshogy írtam volna. De sebaj, lesz itt még gondolom több javítás is!

A medve nem játék.

és ez így fog menni 1.12-ig 😊

emlékszem, arma1-nél minden patchben javították, hogy mûködjön a játékon belüli hang kommunikáció, mindig beleírták, hogy most már kész, de persze csak nem akart mûködni

www.armed-assault.hu

Vorpal
Egy kérdés - legalább amíg a bõvebb felsorolás megérkezik - van másnak is gondja a hanggal? Tehát nekem jobbra balra fordulok a hang forrásától szépen megy egyik oldalról a másikra de ha felé fordulok elhalkul - pedig tulajdonképpen középre kéne mennie és erõsen.

Gyanakodjak? vagy bug? vagy valaki látott (hallott krehehe?) már ilyet?

Mondjuk ez nagyjából ma rá is vett arra, hogy inkább dolgozzak - ami egy játéknál elég szomorú.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

vandyke
a lista nem teljes, elvileg még jön majd egy bõvebb felsorolás

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

vandyke
Íme:
* improved AI in combat
* improved AI driving skills
* tweaking of difficulty settings (== lowered AI skills for Recruit,
Regular and Veteran)
* various multiplayer related fixes
* various campaign script fixes

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

alma2
Ha nem reklamozod akkor ugyan ki olvassa a csehek kozul ezt a forumot, akinek meg koze is van a bis-nek, sot meg rosszat is akar.
De akkor kirughatjak az ilyen nicken veluk dolgozo partneruket, felek nem fognak egyezest talalni 😊

szerintem

Titkos adat kiszolgáltatásáért szerintem minimum egy kirúgás jár... ha tévedek akkor sry 😄

alma2
Ha publikus a javitott dolgok listaja es betenned ide, biztosan sokan ertekelnek.
koszi.

Ha nem publikus meg es betenned, akkor meg jobban ertekelnenk 😊

szerintem

nekem 1.01es német warez eléggé jól megy majdnem maxon 😄

(persze nekem még nincs meg az eredeti, 1.01-es német warez)

Úgy számoljatok, hogy nekem Win 7, C2D E6420, 2GB RAM és 512-es 7950GT-vel, legalacsonyabb részletességen, 500m látótávval és 100%-os fillrate-tel sem megy 20 FPS fölé.

Vorpal
Atombugos - 1 merõ kiakadásra készüljön fel mindenki aki eddig szép meg rendes játékokkal játszott.

Ez valóban szomorú...akkor sajnos ez (is) tolódik 😊
Azért kösz az infót

felecsd el 😊

m1c1mack0
Sajnos azon a konfigon még az 1nek is problémái akadnak, uh én mindenképpen egy új konfigot és Arma2-t javasolnék.

illetve felejtsd
azon a configon nem fog elfutni, felejcsd el
Sziasztok! Egy kis technikai segítség kellene. Configomból adódóan tanakodok, hogy melyiket vegyem meg(amd 64 +3200,1 gb ram,6600 gt). Igen,olvastam a géigényét a 2-nek,de hátha(sõt bizos, máskülönben nem kérdeznélek Titeket 😊 ) okosabbak vagytok és tudtok mondani valamit ezzel kapcsolatban. Még ha erõsen butítani is kell,de azért elszalad a 2,nekem egyelõre az is jó. Hiányoznak a régi,ofp-s hangulatok 😊.
Segítségeteket elõre is köszönöm.

hát ja, nálam is nagy pozítívum volt, hogy normális áron és nem fél évvel a nyugati megjelenés után jutott el hozzánk, másrészt azt is pozítívan értékelem hogy ez legalább pc re írt komoly játék és nem egy bugyuta konzol port, szóval ezek együtt képesek voltak kihozni belõlem a lehetetlent és megvettem
a mérleg másik oldalán van, hogy persze bekövetkezett amit tudatalatt tökéletesen tudtam: rábasztam máris vele mert kipróbálás nélkül megvettem és beleszaladtam a zsákbamacskaszartba, másrészt meg az is szopó, hogy nem tudom átállítani angol nyelvre, mert sok helyen hibás, bugokat okoz, és zavaró a magyar nyelv erõltetése
sajnos én még nem jutottam hozzá...

de grat a forgalmazónak, hogy a nemzetközi megjelenés napján magyar nyelvû verziót lehet kapni, és nem az a bénázás van, mint az arma 1-nél, hogy Pozsonyból kell cseh verziót hozni. Az ár is korrekt, szóval ha a játék nem atombugos, minden adott hozzá, hogy sikeres játék legyen itthon = multi hent ezerrel.

talán még egyszer a hétvégi ebéd utáni cti meccsek is visszajönnek

www.armed-assault.hu

hát hallod igazad van és normál esetben így is lett volna, hogy warezbe kipróbálom, meglátom hogy ilyet mûvel és többet az életbe hozzá nem nyúlok, de ez most ilyen különleges alkalom volt... fiatalnak akartam magam érezni és most kivételesen belementem egy impulzív vásárlásba, amit már jó sok éve nem csináltam
kérlek.. warez verzióval nincsenek ilyen gondok.. jó nem? Lehet jobban járnál ha letöltenéd, és a saját kulcsodat használva gond nélkül játszhatnád 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

na közbe a hivatalos fórumba felfedeztem hogy másnak is van ilyen, és írtak ott mindenfélét, hogy engine probléma, mouse smoothing amit nem lehet kikapcsolni, meg hogy a BIS balfaszsága miatt van stb.
Marha jól kezdõdik a dolog, mert ez pont elég ahhoz hogy elmenjen a kedvem az egésztõl és az elkövetkezõ 20 évben tuti nem veszek játékot újra.
vandyke
A magyar verzió 1.01-es formában kerül a boltokba, tehát ez az elsõ javítást már tartalmazza. Június vége fele, pedig jön az 1.02-es.

a.carkey
Létezik már patch a magyar verzióhoz?

Bocs ha hülyeség, de az armed-assault.hu-t nem tudom tudom elérni ...

A medve nem játék.

Sziasztok!
Lenne egy bántó gondom a frissen felrakott játékkal. A probléma pedig tömören annyi, hogy érzek egy egér laggolást, ami a másodperc töredékrésze lehet, de ahhoz viszont bõven elég hogy érzezzem hogy valami nincs rendben. Ha mozgatom az egeret a játékban ez a néhány 100ms elég ahhoz hogy marhára bezavarjon a célzásba meg a nézelõdésbe. Lehet hogy a bugyuta elmosódás effekt miatt van és elakasztja a videokártyát (8600gt) de amúgy szépen megy, bõven bírni látszik a grafikát. A legjobb lenne ezt a motion blurt valahogy ki tudnám kapcsolni, mert simán lehet hogy mindennek ez az oka. Any idea?
várok..várok..várok és talán 1.5-nél már elég jó lesz
vandyke
Jelentem az 1.02-es patch nálam van és mûködik 😊, de még nem publikus. A rádió beszélgetések lényegesen jobban festenek és pár apró lokalizációs hiba javítását is örömmel konstatáltam. Ami rossz hír, hogy az eddig mentésemet valamilyen okból nem tudtam folytatni, (úgy tûnik két hét munkájának annyi...) de majd holnap rákérdezek cseh pajtásunknál, hogy mi búbánatért van ez.

vandyke
Sajnos egyelõre nincs infó a gyûjtõi verzióról.

jól sejtettem akkor, köszi a megerõsítést!

akkor volt egy kis arma forgalma annak a sörözõnek, mi is beültünk egy kriglire 😄

Szerveroldalon van állítva a tereprészletesség, ezek szerint alapból legalacsonyabbon van.

Vorpal
Ez azért van mert a CD Galaxis mellett van egy sörözõ - na most én is most értem haza onnét - és azt tudom hogy a próbaverzió óta S betûben jöttem az egyenes úton 😊)

skacokk... cimbim most hozta el a gémet cd galaxisbol.. nekem is ködi el postán😊 eddig zsir! Viszont amit mondott az már nem tetszik annyira.. Aztmondja JÓVAL szarabb a grafika mint amit "probaverziokén" leszedtünk...<#wow1>

jelentem, át is vettem a pakkot (pár cimborával).
viszont valamiért multiban nincs aljnövényzet, hiába állítgatok bármit, aljnövényzet nuku (esetleg szerver oldalon kapcsolták ki? dunno)
single-ben van.

18-án? Ejnye...

alma2
kozben pedig elvetettem az az otletet, hogy csak a cdkulcs-tol fuggjon a fade, hisz akkor eleg lenne egynek kikerulnie, ami meg is tortent, onnantol kezdve barki siman vegig tudna jatszani a kampanyt, mindenfele "bosszanto" jelenseg nelkul.
A jatekot holnap hozza mar a futar a cdgalaxisbol, az csak elobb van mint a kedd 😊

Remelem a bannerban lathato server is ugrani fog egy verzioszamot hamarosan, hogy teljes pompajaban tundokolhessen teljesen megtoltve 😊

szerintem

Icebird
Elég lenne a küldetés/kampány, leírás Magyarul!😊
A többi az ugyis csak kinlódás, meg ilyen formán zavaró!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Inkább örülni kéne, hogy van magyarul... Mondjuk azért angol nyelv lehetne választó az "ínyenceknek"

nem kell oda az a "még" sztem... miért nem lehet hibákat javitani? 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Miért nem rendeled meg te is onnan, ahonna én rendeltem? Szerintem ha ma megrendeled, még jövõ hét hétfõn v. kedden már át is veheted

www.game.co.uk

Icebird
Igen, csak a cd kulcs okoz fadet!
Ha nincs nyelv választásra lehetõség, a cd kulcs is meghatározza milyen nyelven legyen, vagyis a nyelvi fájlon belül hányadik sávból olvassa ki!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

alma2
ehh, bar arra nem irt senki egyertelmu valaszt, hogy a fade egy normalis cd kulcstol kikapcsolodik teljesen, vagy kell-e az eredeti lemez is hozza ? Remelem akkor fog mukodni az angol warez, ha lesz + magyar cd kulcs kombinacio. Addig meg a nemet warez + angol nyelvfile-ok, + magyar cd kulcs egyuttest probalom meg 😊
Ezzel kivetelesen nem a forditok munkaja minoseget probalom minositeni, csak a szememnek baratibb az ekezet nelkuli szoveg, ennyi 😊
----
Par napja neztem kb megegyezett az arma1 illetve arma2 multiplayer jatekosok mennyisege, boven 500 alatt volt, de ugye utobbinal igen nagy ugras lesz napokon belul.

szerintem

A BIS fórumon én ezt már megkérdeztem 😊

Originally Posted by Maruk
To clarify the language options out of the box:

* 505 Games release will always have English / French / Italian / Spanish languages with the option to switch in game
* Peter Games (Morphicon) is German only
* US version will be English only
* there will be also Russian only, Czech only, Polish only and Hungarian only releases

Tehát az egyértelmûség kedvéért.. a magyar verzióban nincs lehetõség angol nyelvet választani.

én úgy értelmezem hogy mostantól 😊
Tehát most odamész és elviheted. Erre a mûveletre holnap zárásig van lehetõséged.

Vorpal
"Az Ön által kért terméket (termékeket) mostantól CSÜTÖRTÖK (2009.06.18.) ZÁRÁSI zárásáig félretettük Önnek."

Árulja el nekem valaki ez mit jelent? 😊 Tehát akkor mostantól - vagy holnap zárásig - a ZÁRÁSI dolgot nem is bántom, van elég gondjuk nélkülem is.

DrRadon
Ez kérlek nem röhej, hanem okos üzletpolitika. Minden nyelvterületen annyiba kerül, amennyi a legtöbb bevételt hozza. Nálunk, a lengyeleknél az oroszoknál azért olcsóbb, mert 12-13 K-t kevesebben fizetnének ki.

köszkösz.
megyek haza tesztelem...

www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos

alma2
tobb mint eleg, nem tudom mit kavar be az iptv, lehet, hogy tul sokat 😊
nezd meg tv nelkul pl "ping -t www.index.hu" 50 alatt kell lennie, fixen. Ha tv-t bekapcsolod es nem lesz stabil a valasz ido, akkor verd az asztalt, hogy csinaljanak vele valamit, mert nem tudsz jatszani ha megy a tv. Ha csak a gep megy es akkor is ugral akkor nez korul a gepen kornyeken, virus, torrent stb, vagy akar ebben az esetben s lehet a T a hibas ! De szerintem nem ez a megfelelobb hely ezt megkerdezni, ezek lan-os megoldasra igazak.
Vagyis egyertelmuen kabelezd be, barmi legkori biz-baz, szomszed routere stb is be tud zavarni a wifinek.

szerintem