• szarfaszúcsirke
    szia D00M!

igen, teljesen megértem az érzéseidet, hidd el, nekem sem kellemes utólag semmi, de ott és akkor elkap a cúg, ezért is bátorkodtam részletesen és kimerítő jelleggel feltárni ezt a problémát mielőbb, nehogy komolyabb konfliktus kerekedjen később a társasággal!
    a közös teamspeaket eztán hanyagolni igyekszem, köszönöm a választ a kérdésemre!
    a káros felszólításodat nem vettem magamra, hiszen tudom, miről van szó, én is erről beszéltem korábban!

a következő kérdésem az lenne, hogy ide a fórumba azért írhatok?
    ilyenkor teljesen nyugodt és megkapóan hétköznapi vagyok, ti is láthatjátok és maga a játék egyébként is nagyon érdekel, különösen most, hogy kicsit elmélyedtem a fórumban és tudomást szereztem az ACE2-ről!
    a by tpM hangokat nem lehet majd - vagy esetleg már - külön letölteni modként?

a másik kérdésem, hogy biztosan feltűnt, miszerint nem szeretem a gazt. és multiban láttam, hogy tényleg úgy van, hogy ha hasalok, akkor két karámnyi távolságról már úgy lát engem az ellen, hogy lát. de én nem látom, mert az arcomban van a fű (egyéb botanikai tünemények is vannak, na azok már belémállítják az ideget és jön az, ami már nem teamspeak-komaptibilis)...ezt a problémát nem lehet valahogy áthidalni? szerverbeállítás kérdése ez vagy ezzel meg kell barátkozni? (ha igen, ez lesz az újévi fogadalmam!)