• Kaszi46
    A kritikád egy része jogos, tényleg elég zavarosan fogalmaztam.

Azt meg, hogy a mutyizás mit jelent....hát kinek mit.

"Mutyi

(alkalmasint a franc. moitié származéka) a. m. fele valaminek. Rendesen a kártyások használják s a fél nyereségre v. közös nyereségre játszást értik rajta.

Forrás: Pallas Nagylexikon"

Nos, nekem nem ezt jelenti a mutyi, de van egy olyan érzésem, hogy neked sem, és valószínűleg az építőiparban meghonosodott jelentésére gondoltál.

És akkor következzen a problémám, magyar nyelven(bár az önjelölt Grétsy-k biztos ebben is találnának hibát:P).

Szóval, az ArmA első része, 64bites windows7/vista operációs rendszeren, 3GB-nál nagyobb memóriával rendelkező pc-n futtatva, kb 5 perc alatt indul el, és 1 fps-nél nem képes többet kicsikarni magából.
    A probléma nem egyedi, több külföldi fórumon is olvastam olyan felhasználók hozzászólásait, akik ezzel a problémával küszködnek.

A következő félmegoldások léteznek a probléma kiküszöbölésére:
    -Parancsikon célmezőjében, az elérési út után beírom: -windowed. Ekkor ablakban fut, számomra ez nem megoldás.
    -Parancsikon célmezőjében, az elérési út után beírom: -maxmem 512. Nálam nem működik(más értékekkel sem)
    -Különböző batch file-ok készítése, amik aktiválása újraindítást igényel, annak érdekében, hogy az oprendszer kevesebb memóriát lásson. Gondolom említenem sem kell, hogy ez aztán végképp nem megoldás.
    -Béta patch felrakása. Online kompatibilitási problémák miatt szintén nem játszik.

Tehát ezeken a sufnituningos buherálásokon kívül szeretnék találni valami normális megoldást a probléma megszüntetésére. Persze a legjobb lenne, ha a bohemia-s srácok kiadtak volna egy patch-et, de tudtommal ez még nem történt meg.

Aki tud valami használható megoldást a fent említetteken kívül, az kérem ossza meg velem.

Köszönöm!