• fkubi
    A Thalesnek (reklam:)) es sok mas gyartonak van is ilyen termeke, BGTI-nek (Battle Group Thermal Imaging) hivjak. Az eszkozokrol eleg sok kepet talalhatsz a neten, de az altaluk mutatott keprol nem sokat. Polgari celu eszkozok is eleg jo kepet adnak. (google: tehermal imaging; pl http://www.imaging1.com/thermal/ANIR.html)
    Erdekes lenne megcsinalni valami hokep szeru dolgot, csak nem tudom, megoldhato-e ez OFP alatt. Amennyiben kozol a motor valami informaciot egy csatornan (alpha, vagy barmi mas), hogy az adott keppont a hatterhez vagy objektumhoz tartozik, akkor nagyon jol meg lehetne csinalni. Nelkule max trukkozni lehet.

Lezeres tavolsagmero van szerintem. Kodgranat, es fust is, csak nem birjak a gepek.
    A HEAT es APFSDS loszerrek roppalyaja mas volt a @DVD vagy @BW modban (crCTI-hez voltak).

A fegyverzet es muszerek serulese szerintem megoldhato, lehetne a muszereknek definialni egy-ket armor pontot a tornyon peldaul, de Icebird ezt jobban tudja.

A tankok sajnos nem fognak jobban mozogni. Nekem sikerult mat a haztetore pakolnom BMP-t 2-3 aknaval. Ahogy az Arma videokat neztem, ott se lesz jobb :(