Amit azért nem árt tudni röviden... Ez egy összevágott video. Nincsenek benne az eseménytelenül átautózott/átrepült negyedórák. Ami után lehet ,h 1 darab fejlövés megérkezésed első percében, és ismét a respawn ponton találod magad. De ezt szokni kell :)
Röviden arról szól, h szedett vedett emberkék hol csordaként, hol meg egyesével szállingozva igyekeznek elfoglalni az egész szigetet. Teszik ezt városonként. Minden városban van egy rádiótorony, azt kell kiütni satchellel.( Ilyen jelenet is van a bejátszásban )
Ez egy kóperativ jellegü küldetés, tehát minden játékos a támadó oldalon van az AI ellen. Mivel a terület igen nagy, a játék bármeddig elhúzodhat.
Főleg attól függ, h mennyien verődtök össze, meg mennyire sikerül összehangolni a csapatmozgásokat. Én jól elvoltam vele. Az az egy gyökérség van benne, h visszatermelödik az ellenség, amig ki nem ütitek a tornyot. Nem is ez a baj, hanemhogy pont az "arcodba". Sokkal kultúráltabb lett volna respawn-pontokat létrehozni a városokon kívül/között.
Jah és attol EVO, merhogy evolution. Fejlödik a karaktered a teljesitményed függvényében. Rendfokozatod és pontjaid növekszenek menet közben. A pontjaidat elvásárolhatod, a magasabb rendfokozat meg az egyre komolyabb technikák vezetéséhez kell.
Nagyon nem akarok kedvet csinálni hozzá, mert nem ez a legnyerőbb játékmód. Meg az se biztos, h Arma2 be átörökítették. ( vagy már nem igy hívják ) Példának szántam multi gyakorlásra. Ez arra pont jó, h megszokd, h "nem vagy egyedül".
Aztán ha belerázódtál, nézhetsz komolyabb kihívások után :)