• retek683
    http://www.pcgameshardware.com/aid,685770/Armed-Assault-2-Graphics-card-benchmarks-and-visual-quality-compared/Practice/

bocs ha már volt ... csak kezdem unni a sok csirát aki itt irogatja hogy neki megy meg ohgy mien optimizált ... hát véleményem szerint 40-50 fps jáccható de vkinek úgy látom a 15-25 is az.....:@ Én meg itt lesek hogy miért szaggat ... pocsék optimizálatlan szutyok.. a játék nagyon jó lenne, az irányítés ami nagyon tetszett meg, hogy szabad vagy, bárhol rád lőhetnek... amúgy egy szutyok a realításról meg ne beszéljünk inkább mert sztem semmi köze hozzá ... de jó reklám szöveg az tuti....

amint látjátok a teszten egy gtx85 2g el meg 4 magos 3.5 ös i7 essel cinál 40-50 fps-t mediumon.. highon 15-20... de itt már vkinek a 4850 esekkel is jáccható fullon ... meg ahogy olvastam pár láma magyar teszt oldalt, pl ipon.hu ahol a a 64 x2 4200 +3870 essel 30 fps el tolta mediumon..... hát neekm 4 ghz en a proci 9800 gt húzva tökig amit bírt is... az elején tényleg rezzenés nélkül ment de a Vörös aratástól már 15-30 fps... de vkinek ezis jó úgy látom... hagy vegye megfele a sok hülye.... nem ér egy fillért se így, hiába a végtelen lehetőség és a király AI--- ami sztem csak terv volt mert abba is egy kiló bug van... elvannak ájulva a fizikától meg a ballisztika hogy a golyó nem oda megy ahova célzol és id ő kell míg oda megy ... hát ez a stalkerba is meg van meg hogy esése van a golyónak ... hát 5 éves játékokba megvan pl a nyílaknál...... vmeikbe még a szél is arréb hordja, itt miért nincs ien?? na meg a másik átlőhető terep tárgyak , ember 10 éves cs-be van ien ... nagy szám lenene ha szét lőhetném a fát meg a falat.. de iszonyú gagyi.... az meg a másik hogy 1000 méterről lelő az enemy csupasz ak-val mikor nem is láthatott... az elmélet jó.... csak sajna kelett volna még ennek minimum 2 év ... az év csalódása .... ezt a szöveget hogy: majd ha megveszik sokan akkor csinálunk peccset.. pff inkább nem mondok rá semmit ... JÓ SLIDE SHOW nézegetést... sorolhatnék még dolgokat .. kidobott pénz ez van :( de legalább ne írnátok hülyeségeket hogy mien faszásan megy is akkor talán nem venné meg oan akinek nincs csúcs gépe- de még annak se érdemes mert egy pocsék vmit kap azis ha megy 40-50 fps el--- bár Én nem bánnám csak menne minimumon 40-50 el, se érdekelne tolnám mert azért vannak benne új dolgok meg izgi de hát ez van :( ... EZ A JÁTÉK NINCS KÉSZ ! ui.: kötekedj csak a helyesírással, mással ugyse tudsz mert nincs igazad... ja és ott a proci teszt is bár nem tom core i7 esnél hol kapsz erősebbet..