-
Gascan #18490 MiG-28-nak nevezték az F-5E-ket, igen. Jót is nevetett rajta a hozzáértő ember. Az USAF-nak voltak MiG-jei, de az hétpecsétes titok volt, így filmben nem szerepelhettek. Ez egy filmbéli megvalósítási kérdés abból az időből, amikor a CGI még finoman szólva se volt fejlett.
Igen.. mostmár emlékszem.. de én nem nevettem rajta :) Ez csak egy film.. ilyen hozzáállásal nem is kéne tévé előtt ülnöm, mert tele van marhasággal :)
F-35B a játékban a neve a járműnek, nem jogvédett, használható, ahogy a többi amerikai fegyver is a valós jelölését viseli, M1A1, UH-60S, AV-8B, stb.
A különbség abban van, hogy az F35-X35 még fejlesztés alatt áll.. a többit, amit emlitettél pedig már alkalmazzák.
Észre lehet venni. Az, hogy gatling fegyvernél pedig trükköznek, még feltünőbb, csak a trükk mikéntje nem volt világos. Nem azzal van a gond, hogy trükköznek, hanem azzal, hogy ezt hogyan teszik, és mit mondanak közben...
Nekem még nem tűnt fel.. de szerintem, ha inditanánk egy szavazást akkor az eredmény az lenne, hogy játékosok 95%-ának se. Mond meg nekem, hogy melyik mondatjukból látod azt, hogy ez trükk? Szerintem inkább programozási technika. Mit mondanak közben? Ami az Arma 2 oldalán, használati útmutatójában szerepel az megegyezik a játékban látottakkal.
Szóval nem igazán értem miért vársz el olyat, amire nem is tettek igéretet? Az, hogy te másként értelmezted a szavaikat, azért nem kéne büntetni a fejlesztőket.
Elárulod nekem miben egyszerűsít az, hogy az F-35B modellje hibás, hogy az MP5 tűzgyorsasága hibás (van a játékban 700 és 800 löv/perc tűzgyorsaságra beállított fegyver)?
Szerintem az F35B modellje nem hibás, csak valami fontosan nem tudunk. Az MP5 és más fegyverek tűzgyorsasága pedig egységes matematikai műveletkre ad lehetőséget, ami nem jelent olyan komplex számitási feladatokat, mint amilyeneket te szeretnél. Cserébe "alacsonyabb" gépigényt kapunk, és több FPS-t.
Vagy elárulod milyen indoka van annak, hogy a Szu-34 fegyvereinek elnevezésénél 3 eltérő azonosítási rendszert alkalmaznak? Miért nem tudták R-73-nak írni az AA-11-et? Vagy ha NATO jelölést alkalmaznak, akkor miért nem AS-14 a H-29, ? Ez egyszerűen csak igénytelenség, ha szimulátornak nevezik a saját játékukat.
Nem vagyok haditechnikai szakértő, de egy bizonyos fegyvernek általában egy megnevezést szoktat adni. Ez pedig a gyártó megnevezése. Ezért lett az A10-es repülő, A-10. Nem tesznek különbséget aszerint, hogy mely alakulat használja. Szintúgy igaz ez a rakéták vagy bármi más esetében. Például a Maverick rakéta.. Szóval szerintem a más név eltérő tulajdonságokat takar.
.png)