#18293Egy bizonyos tavolsagig teljesen laposak a roppalyak..Ha pl.egy adott fegyvertipus--a jatekban beallitott optikaja szerint--10m es 600m-en pontlovo akkor 250; 300; akarhany; meteren ha valami fedezek mogul csak a feje latszik ki a celpontnak, es 20cm roppalyaemelkedest szamitunk nem talalom el a fejet csak a 2 fenti esethez kozeli tavolsagbol..De el lehet talalni ugy hogy szepen ul a celkereszt kozepen a fejebubja..
Én G36 Sniperrel, VSzSz Vintorezzel, SzVD-vel, M24-el/M40-el és XM8 Sniperrel lövöldöztem a játékban, nem mondhatnám, hogy pontlövők lennének, és azt sem, hogy a távolságtól függően állítanák a céltávcső beállításait.
Kulon gond(nekem)hogy nem lehet clickes modszer szerint celozni,allitani az optikakat, de ezt lehet kesobb vmi mod megoldja..
OK hogy a mildot celzas hasznalatosabb foleg surun poziciot valto celpont eseteben, de hat en ilyen maradi vagyok..
A harcétren senki sem fog nekiállni a távcsövét piszkálni, mindenki belövi egy számára ideális távolságra, és a fok vagy mil-beosztás pedig pont arra szolgál, hogy a szükséges korrekciót elvégezd a célzásnál. Eszembe nem jutna a les tetején nekiállni újra benullázni a fegyverem, csak azért, mert az Őzbak saccra 300 méterre van, nekem meg a Meoptám 150 méterhez van beállítva/belőve. :)
Itt egyébként fel is hívnám a figyelmed, hogy a célpont távolságát normális nehézségi szint esetén te is csak becsülni tudod. :)
De olyat nehez megemeszteni hogy a 300m-re levo HMMV tetejerol az M2 es lovesz csipobol(!) tuzelve(mivel ilyen aspektusban van neki a fegyver, szo sincs celzasrol..!!)a sorozatabol masodik lovedeke leszed mikor kikukucskalok valami sarok mogul....