Jol szemlelteti a kep mirol beszeltem..
Egy bizonyos tavolsagig teljesen laposak a roppalyak..Ha pl.egy adott fegyvertipus--a jatekban beallitott optikaja szerint--10m es 600m-en pontlovo akkor 250; 300; akarhany; meteren ha valami fedezek mogul csak a feje latszik ki a celpontnak, es 20cm roppalyaemelkedest szamitunk nem talalom el a fejet csak a 2 fenti esethez kozeli tavolsagbol..De el lehet talalni ugy hogy szepen ul a celkereszt kozepen a fejebubja..
Kulon gond(nekem)hogy nem lehet clickes modszer szerint celozni,allitani az optikakat, de ezt lehet kesobb vmi mod megoldja..
OK hogy a mildot celzas hasznalatosabb foleg surun poziciot valto celpont eseteben, de hat en ilyen maradi vagyok..(raadasul ez olyan arcade(?) game eseteben is volt mar mint a COD4..pl. mikor Zakajevet kene likvidalni jol latszik a szel okozta roppalyamodosulas..)
De olyat nehez megemeszteni hogy a 300m-re levo HMMV tetejerol az M2 es lovesz csipobol(!) tuzelve(mivel ilyen aspektusban van neki a fegyver, szo sincs celzasrol..!!)a sorozatabol masodik lovedeke leszed mikor kikukucskalok valami sarok mogul....
Ertheto..?