Várok... Zuhog az eső s én pedig tovább várok... várom a tökéletes helyzetet... Ekkor megérkezik a teherautó. Szememhez emelem a látcsövet kihúzom magam... Fekészülök... a pillanat közeleg... Megvárom míg a teherautó elhajt az ellenállás egy tagja egy dobozzal tér vissza a házba... A feladó Bohemia Interactive Studio... A remény feléled a szám kiszárad szívem dobog... De az ajtó még zárva... Egyre nagyobb izgalommal várom a bolt nyitását és mikor az előbb említett ellenálló visszatér az ajtóhoz és a kulcsait előhúzva szabad utat enged türelmetlen valómnak berohanok az épületbe és gyorsan körbetekintek... A pulthoz rohanok és az ingénél megragadva az ellenállás vezetőjét véres szemekkel ránézve Vallatólag megkérdem
-Hol van?
-Micsoda?
-A doboz!
-Milyen doboz?
-Amit ma reggel kaptak!
-Az Armed Assault??
-Igen! Akarok egyet!
A páciens felsóhajt és int fejével a beosztottja felé az pedig értetlen tekintettel kihozza az utolsó dobozt is melyet még nem küldtek ki az előrendelőknek
- De főnök azt ígérte, hogy az enyém lehet!
- Majd a következő szállítmányból kapsz.
- Az előző 3 őrültnél is ezt ígérte.
- Add neki oda! Hát nem látod? Teljesen elszánt! Bármire képes!
Csendben átnyújtja a dobozt és félrelép mikor kabátom belső zsebe felé nyúlok. Hallom, sóhajt, látja kezemben a bőrtárcámat. Kifizetem a doboz tartalmát és kitisztult tekintettel elindulok kifelé a helyiségből. Az értékes doboztól megfosztott eladó gyilkos tekintettel követ utamon kifelé. Hát megszereztem... az enyém végre ennyi várakozás után az egyetlen és pótolhatatlan világklasszis...