kelemenlajos#17240
Nah emberek.
Este valami német szerveren toltam szigetfoglalós mókát, és ilyen hibákat találtam:
- 2 pilóta maradt a szakaszomból jöttek velem, tették a dolgukat. Hirtelen megjelent 2 bmp és engem szarrá szedtek de a két emberemet nem bántották.
- Ezután uo ahol meghaltam újraéledtem (ez valami script?), a furcsaság az hogy 30 perccel korábban ugyanitt még bázisra tértem vissza, de volt egy split-em, és utána 15 perccel mentem vissza. A helyzet és a romok alapján ua a játék volt. (Ez valami ingame aktiválható dolog?)
- Miután párszor így kinyirattam magam a bázison történő újraéledés reményében, elkezdtem tesztelni a dolgokat. Újraéledek. Kb 15 másodpercig láthatatlan vagyok az ellenfélnek, utána: gyilok. Ha lövök, észrevesznek: gyilok. Odamentem a két pilótához, mindkettő állt egy ellenséges pontnál (gondolom foglalták volna), a kettő közül rálőttem az 100m-re álló bmpre: engem kiszedett az ai-kat nem bántotta...
- Jah, az ellenséges haditechnikába nem tudtam beülni: páncélozott jármü kerekét kilőttem, kiugráltak belőle, aratás, odamegyek, hogy csak jó lesz valamire. Erre nem tudtam beülni (ez bug vagy feature?)