• Cactus73
    Nagyon vártam az Arma2t. Eddig az összes részét megvettem. A Flashpointot kétszer, mert mikor kijött a Gold, azt is elhoztam.
    Mikor az Armát külföldröl kellett berendelnem, az még belefért. De ha az itthon vásárolható verziót nem lehet átpattintani angolba, akkor én itt átmenetileg lemorzsolódtam...
    És az az ijesztő az egészben ,h ha most nem nézek rá a forumra, lehet h jóhiszemüen pénzt adtam volna látatlanban a holmiért. Hiszen a cseh változat ARMA 1em meg se nyikkant csehül. Angol volt a Default benne.
    Ezekután joggal gondoltam, h hát a magyar változat is biztos igy müködik.
    De nem. Pedig ebben a formában ez valóban ERŐLTETÉS, ahogy valaki előttem fogalmazott.
    Csak remélni merem ,h a késöbbi patchekben majd lehetővé teszik a nyelvválasztást. Ahogy az Armában is 1.05 től úgy emlékszem.
    Persze ennek is van jó oldala. Ennek a hiányosságnak a korrigálásáig nem kell új gépet vásárolnom. Addig meg Armázunk tovább.
    Jah, és persze első dolgom volt most ,h akkor sebaj tóbiás, majd a Supergamerről megrendelem nyóc helyett tizenkettőért a cseh verziót ha van nekik. Ott meg nem tudom miért ,de nem töltődik be az oldal.