Hát, hát 3. küldetés. Na mondom taktika, sinper fel a siló tetejére aztán pásztázza a terepet, többiekkel szépen induljunk kifüstölni az ellen. Aha ahogy azt én elképzeltem. Az első lépést lövészünk sikeresen vette sikerült feljutni a kijelölt helyre (ezen amúgy meglepődtem. Vártam, hogy leesik a létráról, nem találja meg az oda vezető utat stb.) csakhogy a feljutás után ez csak várt és várt aztán egyszer csak azon vettem észre magam ,hogy ordibál ,hogy meglőtték (hát de ott a világon senki nem volt, az még semleges terület, lehet csak leesett a hülyéje :)) többiek amúgy jópofák mondogatják ,hogy jobbra nekünk (régen óra szerint jeleztek) messze távolban ellenség, odanézek hát csak házak vannak (ja, hogy ti a falon is át láttok) Na sebaj haladjunk tovább. Ekkor hirtelen a semmiből lelőnek (OFP-ben mutatta, hogy ki lőtt le és honnan) megint fetrengés, de most valami csoda folytán az egyik társ odajött és összefoltozott. Kicsit odébb vánszorgunk és a semmiből megint lelőttek. Itt erősen elgondolkodtam ,hogy szükségem van e nekem erre? Mennyi ennek az élvezeti értéke? Mindenesetre érdekes az egész.