• [NST]Cifu
    Amiben teljesen egyetértünk, hogy a játéknak ilyenkor nagy betűkkel kellene az "Original games do not FADE!" szöveget a játékos orrába tolnia. Ezt tényleg belerakhatták volna.

Amiben a FADE modell egy "mókás" dolog, az az, hogy anno az OFP-ben is így ismerkedtünk meg vele. Az A-10-es GAU-8 gépágyújával nemhogy egy járművet, de egy várost sem lehetett eltalálni, olyan szórása volt. A gránátvetős AK-val folyamatosan saját magamat robbantottam fel, mert az orrom elé lőttem vele. Nem azt mondom, hogy akkor élveztem, mert én is kígyót-békát mondtam a BiS-re, de utólag belátom, hogy azért az ő szemszögükből igenis van létjogosultsága. A játékot megláthatja az ember, és ha a communityt figyeli, akkor azt is tudja, hogy mi miatt "szenved".

Nem a tömegeknek szánt játékot csinálnak, és maradjunk annyiban, hogy a "tört játék alapján eldöntöm megveszem-e" legfeljebb mentségnek jó. Erre a célra a demó való, várható az is hamarosan, ha minden igaz.

Amiben a BiS hibázott, és nem is kicsit, az a 3 héttel korábbi német megjelenés. Ez az, ami miatt tényleg ütni kellene a fejüket, teljesen jogosan...