fkubi#16276
Sajnos kell. Mivel tisztesseges, elfogulatlan review nem jelenik meg egyik jatekrol sem. Raadasul meg ha meg is jelenne, akkor se biztos, hogy egyezik a velemenyunk az irojaval.
Az ARMA-ert az elso nap mentunk Pozsonyba. Ha osszesen 10 orat jatszottam vele, akkor sokat mondok. Itt nem kovetem el ezt a hibat.
Zsakbamacskat nem veszunk, az vidamparki szorakozas. Ha tetszik, azonnal megveszem, ha nem, akkor szepen elfelejtem. Es elhiheted, nem az fogja eldonteni, hogy milyen szinu a sapkaja a gyalogosnak :)
A bugok nem erdekelnek, azokat az ARMA-ban is szepen javitgattak. Mire osszeall egy rendes kozosseg, addigra mar hasznalhato is lesz a jatek.
Viszont mivel CTI fanatikus vagyok, szamomra sokkal tobbet jelent a scriptelhetoseg (azert beiratnam oket egy programozasi nyelvek kurzusra) es a scriptek hatekonysaga sok egyseg eseten stb. A konfig opciokrol (cfg fileok) mar ne is beszeljunk. Csinaltak egy tisztesseges, es jol parameterezheto serulesmodellt?
Es persze ott vannak (remelem lesznek) a toolok. Szemely szerint szigeteket szoktam kesziteni. Het, sirogorcsot kaptam az ARMA szigetszerkeszto tooljatol...
Ha ezekre (es meg van bennem par kerdes:) a dolgokra kiterne egy review, amely felsorolja es bemutatja a kepessegeit es a hianyossagait, akkor talan megvennem latatlanban. De addig marad a "kell".