Szerintem meg "A reggeli csúcsforgalomban megyek a pijacra csirkefarhátért, kéziszekérrel" küldetést lehetne csinálni :D
Viszont az arma2-ben csalódtam, hogy ennyire elavult szarság (csak dx9) mellett is olyan rohadtul optimalizálatlan, hogy ejha. Ezt is majd pár év múlva lehet csak normális grafikán játszani, mint az armát, (mert én nem veszek új gépet míg ezen kívül minden más játék grafikájában max az aa-ról kell döntenem, meg arról hogy most 4x aa és 8x af legyen vagy 0xaa és 16xaf)...
Na meg a a szomorú hogy pont srapnelék szerint nem elég jó a dx10 és 10.1 aminek az újításai PONT olyanok mint amiket egy arma szerű játék 100%-ban ki tudna használni, és amikor végigolvastam az újdonságait simán mondtam hogy ezt itt lehetne az armában használni, ezt meg ott...
srapnel, oleg (il2-s), és egy drake nevű mmorpg szerver fejlesztő mintha barátok lennének. Utóbbi 2 állandóan 2 hét múlvázik, aztán 1-2 év mire valóraválik, de ami mind3-ban közös, hogy folyamatosan optimalizálnak, bugfixelnek, fejlesztenek, de valahogy mindig bugos, optimalizálatlan lesz a végeredmény :D